Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΕξειδικευμένα σεμινάρια περιβαλλοντικής διαχείρισης στον τουρισμό

Εξειδικευμένα σεμινάρια περιβαλλοντικής διαχείρισης στον τουρισμό

Η μη κερδοσκοπική εταιρία `Ελλάδα Καθαρή`, σε συνεργασία με την εταιρία `Travel Media Applications`, που εκδίδει το TravelDailyNews διοργανώνει στο ξενοδοχείο Novotel Αθηνών δύο σεμινάρια με θέμα `Eco-Marketing`, και `Green […]

Η μη κερδοσκοπική εταιρία `Ελλάδα Καθαρή<.>`, σε συνεργασία με την εταιρία `Travel Media Applications`, που εκδίδει το TravelDailyNews διοργανώνει στο ξενοδοχείο<...> Novotel Αθηνών δύο σεμινάρια με θέμα `Eco-Marketing`, και `Green Management and Cost Saving in F/B` από την Πέμπτη 19 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2000 και από την Πέμπτη 7 έως και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2000 αντίστοιχα.

Στο πρώτο σεμινάριο `ECO-MARKETING` επικεφαλής των εισηγητών θα είναι κ. Georg Moeller, ξενοδόχος από την Βαυαρία, που έχει λάβει το χρυσό βραβείο από την Ένωση Ξενοδόχων Βαυαρίας και το υπουργείο Περιβάλλοντος της Βαυαρίας για την άψογη περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθεί, και ο κ. Λάμπρος Μπούκλης, MSc, Διευθυντής Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικός Σύμβουλος της `Ελλάδα Καθαρή`.

Ο κ. Moeller θα αναλύσει στο σεμινάριο πως έχει χρησιμοποιήσει αυτό το βραβείο και γενικά την περιβαλλοντική του πολιτική στο marketing της μονάδας του.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη των τμημάτων marketing και πωλήσεων εταιριών όπως ξενοδοχεία και καταλύματα όλων των κατηγοριών, καθώς και ναυτιλιακές εταιρίες, που επιθυμούν να ενημερωθούν για το eco-marketing.

Στο δεύτερο σεμινάριο `Green Management and Cost Saving in F/B` εισηγητές θα είναι ο κ. Lutwig Hagn, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Εστιατορίων Βαυαρίας και ο κ. Peter Lechner υπεύθυνος του υπουργείου Περιβάλλοντος για τα περιβαλλοντικά θέματα Ξενοδοχείων και Εστιατορίων. Απευθύνεται σε F&B managers και στελέχη επισιτιστικών μονάδων ξενοδοχείων, εστιατορίων, και catering.

Να σημειωθεί ότι οι εισηγήσεις και στα δύο σεμινάρια θα γίνουν στην Αγγλική γλώσσα. Στο τέλος των σεμιναρίων θα απονεμηθεί βεβαίωση παρακολούθησης (certificate) σε όλους τους συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια εντάσσονται στον ΟΑΕΔ στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης της εργοδοτικής εισφοράς 0,45%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024