Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣεμινάριο του TravelDailyNews για την αξιοποίηση της εξοχικής κατοικίας και την οικονομία διαμοιρασμού
Σεμινάρια

Σεμινάριο του TravelDailyNews για την αξιοποίηση της εξοχικής κατοικίας και την οικονομία διαμοιρασμού

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν και θα εξηγηθούν οι διάφορες λίστες ελέγχου που είναι αναγκαίες για την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών, ελέγχου ασφάλειας, αλλά και διαδικασιών, ενώ θα γίνει αναφορά στην εύρυθμη λειτουργία κάθε συγκροτήματος, τα οικονομικά αποτελέσματα και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Το νέο σεμινάριο της σειράς TravelDailyNews Seminars με τίτλο “Πως να κάνετε σύμμαχό σας την οικονομία διαμοιρασμού” παρέχει στους συμμετέχοντες μία ολοκληρωμένη αντίληψη της επιχειρηματικότητας και τους τρόπους εντοπισμού και αξιοποίησης των ευκαιριών της αγοράς στον τομέα της οικονομίας διαμοιρασμού.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στις 29 Οκτωβρίου 2018, στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel, στο κέντρο της Αθήνας.

Εισηγητές είναι οι κ.κ. Μιχάλης και Αντώνης Βασταρδής, ιδρυτές και ιδιοκτήτες της Hospitality-Xperts Hellas στην οποία ανήκει η villasnhomes.com. Ο κ. Μιχάλης Βασταρδής είναι ακόμη επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (ΜΒΑ Τουρισμού), διδάσκων Διοίκηση και Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Οργάνωσης, Διοίκησης και Διαχείρισης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων, ενώ ο κ. Αντώνης Βασταρδής είναι αρχιτέκτονας μηχανικός, κάτοχος Master στην αρχιτεκτονική και τη Βιώσιμη αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Huddersfield του Ην. Βασιλείου.

Στο σεμινάριο “Πως να κάνετε σύμμαχό σας την οικονομία διαμοιρασμού” θα γίνει μια εμπεριστατωμένη εισαγωγή και ανάλυση στον τομέα της εξοχικής κατοικίας και εγκατάστασης χρησιμοποιούμενης για ενοικίαση μικρής διάρκειας, στην οργάνωσή της, το εύρος και την ποικιλία των προσφερόμενων υπηρεσιών, του τρόπου οργάνωσης, προωθούσης και διαχείρισης, και της στρατηγικής, την οποία θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος, ώστε να έχει επιτυχή οικονομικά αποτελέσματα.

Ακόμη, θα γίνει ενημέρωση γύρω από τις επικρατούσες τάσεις γύρω από την παροχή και λειτουργία της εξοχικής κατοικίας. Η προετοιμασία της κατοικίας προς ενοικίαση εξετάζεται και αναλύεται, καθώς και το θέμα του μάρκετινγκ (ανάγκες, διαδικασίες, τρόποι). Γίνεται αναφορά στις διάφορες διαδικασίες και στάδια που ακολουθούνται και τέλος παρουσιάζονται διάφορες φόρμες ελέγχου οι οποίες είναι αναγκαίες για τη σωστή λειτουργία και τον έλεγχο αναβαθμισμένων προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το σεμινάριο απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε ιδιοκτήτες βίλας, κατοικίας, διαμερισμάτων, εξοχικών κατοικιών και κάθε άλλου ακινήτου προς εκμετάλλευση στην οικονομία διαμοιρασμού, διευθυντές και τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι ασχολούνται με τη διαχείριση εξοχικών κατοικιών, chalets, βίλλας, διαμερισμάτων και λοιπών εγκαταστάσεων μικρής διάρκειας, ξενοδόχους και επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τη δραστηριότητα της ξενοδοχειακής τους επιχείρησης δημιουργώντας “Mixed use developments”, κατασκευάζοντας προς πώληση, ενοικίαση και μετέπειτα διαχείριση, αλλά και αυτο-απασχολούμενους, ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν γνώση και πληροφόρηση επί του θέματος διαχείρισης τουριστικής κατοικίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024