Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτους ομιλητές του Hotel Marketing Masterclass ο Χρ. Σορβατζιώτης της Aqua Vista Hotels
Σεμινάρια

Στους ομιλητές του Hotel Marketing Masterclass ο Χρ. Σορβατζιώτης της Aqua Vista Hotels

Στη μελέτη-περίπτωση (case study) που θα αναπτύξει ο κ. Χρ. Σορβατζιώτης της Aqua Vista Hotels στο προσεχές Hotel Marketing Masterclass στις 28 Μαΐου, θα αναλυθούν οι προϋποθέσεις για τη σωστή τοποθέτηση ενός ξενοδοχείου στις αγορές.

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον case study για επιτυχημένο μάρκετινγκ ξενοδοχείων θα παρουσιάσει στο προσεχές Hotel Marketing Masterclass ο κ. Χρήστος Σορβατζιώτης, διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών (CFO) της Aqua Vista Hotels. Με ένα διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο, η δυναμική αυτή εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων έχει να επιδείξει υψηλή τεχνογνωσία στο ξενοδοχειακό μάρκετινγκ, διασφαλίζοντας για τα ξενoδοχεία-μέλη της βελτιωμένες λειτουργικές και οικονομικές επιδόσεις.

Στη μελέτη-περίπτωση (case study) που θα αναπτύξει ο κ. Σορβατζιώτης θα αναλυθούν οι προϋποθέσεις για τη σωστή τοποθέτηση ενός ξενοδοχείου στις αγορές. Επιπλέον θα εξηγηθεί πως μεγιστοποιείται διαχρονικά ο τζίρος μιας μονάδας μέσα από τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές που χρησιμοποιούνται από τον όμιλο της Aqua Vista Hotels σε διάφορα επίπεδα, όπως λ.χ. την ηλεκτρονική παρουσία ενός ξενοδοχείου, την επικοινωνία μέσω ιστοσελίδων, τα mobile applications, την αξιοποίηση των social media κ.ο.κ. Το case study θα αναδείξει τη σημασία της συμμετοχής των ξενοδοχείων σε διεθνείς εκθέσεις και workshops για την προβολή και μεγιστοποίηση του τζίρου τους, ενώ θα γίνει επίσης παρουσίαση του ολοκληρωτικού management και πρακτικών που εφαρμόζονται από την Aqua Vista Hotels για την αύξηση της κερδοφορίας καθώς και των συνεργιών που επιτυγχάνει ο όμιλος.

Ο κ. Σορβατζιώτης, πτυχιούχος Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πατρών, διαθέτει εικοσαετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού. Εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις μερικών εκ των μεγαλυτέρων τουριστικών επιχειρήσεων της Ελλάδας όπως η TUI Hellas, η HotelBeds Greece (του ομίλου First Choice PLC), καθώς και η Μερίντιαν ΑΕ. Από το 2012 έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση της Aqua Vista Hotels Ltd – UK.

Το Hotel Marketing Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων, στο οποίο θα αναλυθούν οι σημαντικότερες πτυχές για τη δημιουργία, τη διοίκηση και το μάρκετινγκ των boutique hotels. Συνδιοργανώνεται από το Travel Daily News και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα, τον κύριο εισηγητή του σεμιναρίου, και εντάσσεται στην πολύ επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos).

Πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο σεμινάριο παρατίθενται στην ιστοσελίδα http://traveldailynews.gr/columns/article/2882.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024