Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο case study του Liostasi Ios Hotel & Spa θα παρουσιαστεί στο Boutique Hotel Masterclass
Τουριστική εκπαίδευση

Το case study του Liostasi Ios Hotel & Spa θα παρουσιαστεί στο Boutique Hotel Masterclass

Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώνεται από την Travel Daily News και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα, τον κύριο εισηγητή του σεμιναρίου, και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων 'The TravelDailyNews Masterclass Series'.

Το ενδιαφέρον case study του ξενοδοχείου Liostasi Ios Hotel & Spa θα παρουσιάσει η κα Βίκυ Κατσίκη στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass του TravelDailynews που διεξάγεται στις 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Ως διευθύντρια του ξενοδοχείου η κα Κατσίκη θα αναλύσει εκείνα τα στοιχεία που καθιέρωσαν το Liostasi ως κορυφαίο ξενοδοχείο της Ίου και ένα από τα καλύτερα boutique hotels της χώρας.

Στην εισήγησή της αφενός θα εστιάσει τόσο στο ζήτημα της σωστής κατασκευής και διακόσμησης ενός boutique hotel. Αφετέρου θα αναλύσει τις λειτουργικές πτυχές των boutique hotels δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στη διοίκηση του ανθρώπινου παράγοντα, ο οποίος παίζει κρίσιμο ρόλο στα μικρά ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών.

Επίσης, με βάση τη μακρά της εμπειρία ως mystery guest inspector και διευθυντικό στέλεχος η κα Κατσίκη θα δώσει μια σειρά από πρακτικές συμβουλές και κατευθύνσεις σε ξενοδόχους που σχεδιάζουν τη μετατροπή των μονάδων τους σε boutique hotels, ενώ θα επισημάνει τα λάθη που συχνά γίνονται και θα πρέπει να αποφευχθούν από ξενοδοχεία αυτού του τύπου.

“Η περίπτωση του Liostasi Ios Hotel & Spa είναι ιδιαίτερα διδακτική, καθώς μας δείχνει ότι η συνεχής αναβάθμιση ενός boutique hotel με το σωστό και ενδεδειγμένο τρόπο επιβραβεύεται από την αγορά”, τόνισε η κ. Κατσίκη. “Την περασμένη σεζόν το ξενοδοχείο βελτίωσε όλους τους λειτουργικούς και οικονομικούς του δείκτες, από τον τζίρο όλων των τμημάτων μέχρι τη μέση τιμή δωματίου, την πληρότητα και το RevPAR. Αυτό δεν συνέβη τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς. Βλέπουμε δηλαδή στην πράξη ότι ένα σωστά σχεδιασμένο ξενοδοχειακό προϊόν μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιτυχές και κερδοφόρο εάν παρθούν οι κατάλληλες επιχειρηματικές αποφάσεις”.

Το Boutique Hotel Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα, τον κύριο εισηγητή του σεμιναρίου, και εντάσσεται στην επιτυχημένη σειρά ξενοδοχειακών σεμιναρίων “The TravelDailyNews Masterclass Series”. Θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos). Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024