Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo Novotel Athenes έλαβε πιστοποίηση προσβασιμότητας ΑμεΑ –Accessibility Pass
Ξενοδοχεία

To Novotel Athenes έλαβε πιστοποίηση προσβασιμότητας ΑμεΑ –Accessibility Pass

Παράλληλα με την πιστοποίηση του Novotel Athenes στελέχη και υπάλληλοι του ξενοδοχείου συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση πελατών με ανάγκες προσβασιμότητας.

Το ξενοδοχείο Novotel Athenes έλαβε την πιστοποίηση Accessibility Pass, για την προσβασιμότητά του προς άτομα με αναπηρία όρασης, ακοής και νόησης.
 
Παράλληλα, στελέχη και υπάλληλοι του ξενοδοχείου συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση πελατών με ανάγκες προσβασιμότητας, από τους οποίους 10 πιστοποιήθηκαν με Accessibility Certifications for Professional in Hotel Management, Hotel Guest Services και Hotel housekeeping & facilities Services, ανάλογα με την ειδικότητά τους.
 
Το Accessibility Pass είναι ένα ολοκληρωμένο παγκόσμιο σχήμα πιστοποίησης ξενοδοχειακών μονάδων, το οποίο κατατάσσει το επίπεδο προσβασιμότητάς τους, βάσει των υποδομών τους, υπηρεσιών που προσφέρουν και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους. Οι πιστοποιήσεις του Νovotel Athenes και του ανθρώπινου δυναμικού του έγιναν από την Peoplecert.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024