Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΝέο βιβλίο για την Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Νέο βιβλίο για την Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Πρόσφατα παρουσιάστηκε από τον εκδοτικό οίκο «Προπομπός», το νέο βιβλίο του Μάριου Σωτηριάδη «Οικονομική Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων». Στο πρώτο κεφάλαιο το βιβλίο παρουσιάζει τον οικονομικό σχεδιασμό, τα λειτουργικά έξοδα, την […]

Πρόσφατα παρουσιάστηκε από τον εκδοτικό οίκο «Προπομπός<.>», το νέο βιβλίο του Μάριου Σωτηριάδη «Οικονομική Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων».
Στο πρώτο κεφάλαιο το βιβλίο παρουσιάζει τον οικονομικό σχεδιασμό, τα λειτουργικά έξοδα, την κοστολόγηση, και τον σχεδιασμό των εσόδων.
Στο δεύτερο κεφάλαιο γίνεται οικονομική ανάλυση, με ανάλυση των αριθμοδεικτών, και γενική ανάλυση της πληροφόρησης.
Το τρίτο κεφάλαιο αναφέρεται στις λειτουργικές αποφάσεις, την τιμολόγηση των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, των επισιτιστικών τμημάτων, και την τεχνική του yield management.
Το τέταρτο κεφάλαιο παρουσιάζει το επιχειρηματικό πλάνο και την μελέτη σκοπιμότητας.
Το πέμπτο κεφάλαιο αναφέρεται στην εξαγορά και ενοικίαση μιας ξενοδοχειακής μονάδας με μεθόδους αξιολόγησης επενδυτικών σχεδίων.
Τέλος, το έκτο κεφάλαιο αναλύει άλλες επιχειρηματικές αποφάσεις όπως το time sharing, την ειδική υπηρεσία animation και των θαλάσσιων σπορ.
Ο Μάριος Σωτηριάδης από το 1992 είναι σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης, μάρκετινγκ, και κατάρτισης προσωπικού, από το 1996 είναι ειδικός σύμβουλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου σε θέματα τουριστικού σχεδιασμού, μάρκετινγκ και κοινοτικών προγραμμάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024