Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΥψηλή ποιότητα και προσέλευση του κοινού στο 100% Hotel Workshop Tour στην Κρήτη
Σεμινάρια

Υψηλή ποιότητα και προσέλευση του κοινού στο 100% Hotel Workshop Tour στην Κρήτη

Η εκπαιδευτική περιοδεία δε σταματά στην Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά θα επισκεφθεί και την Κύπρο, σε ένα special session στη Λεμεσό στις αρχές Ιουνίου.

Η δεύτερη επίσκεψη του 100% Hotel Workshop Tour στο Ηράκλειο και τα Χανιά ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις, με την ομάδα της διοργάνωσης να μιλάει για έναν από τους πλέον εδραιωμένους προορισμούς του θεσμού.

Το 100% Hotel Workshop Tour επισκέφθηκε την Κρήτη, και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο δημοφιλής προορισμός απέδειξε, ότι συνεχίζει να αποτελεί μία από τις περισσότερο αναπτυσσόμενες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Τόσο στο Ηράκλειο όσο και στα Χανιά η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με το υψηλό ενδιαφέρον αλλά και τη διάδραση ομιλητών και κοινού να αποτελούν σημαντικά στοιχεία της διοργάνωσης.

Εκτός από τις υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις, τα στελέχη της Demand, διοργανώτριας εταιρείας του 100% Hotel Show και του 100% Hotel Workshop Tour, φρόντισαν για την παρουσία σημαντικών εταιρειών όπως οι Vimar, Scent+, LG Electronics, Europa αλλά και Nespresso, οι οποίες παρουσίασαν ενδιαφέροντα Case Studies, ενώ ήρθαν και σε άμεση επαφή με το κοινό. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο της στάσης του 100% Hotel Workshop Tour στην Κρήτη, είναι το γεγονός ότι οι επαγγελματίες της περιοχής βρίσκονται σε υψηλή επενδυτική “διάθεση” και αποτελούν ένα από τα πλέον έτοιμα για αλλαγές κοινά, σύμφωνα με τη γνώμη των ομιλητών.

Με το 100% Hotel Workshop Tour να γίνεται ένας από τους σημαντικότερους εκπαιδευτικούς θεσμούς, σε συνεργασία με την Hotelier Academy Greece, η ομάδα συνεχίζει το ταξίδι της στη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Η δημοφιλής όμως εκπαιδευτική περιοδεία δε σταματά στην Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά θα επισκεφθεί και την Κύπρο, σε ένα special session στη Λεμεσό στις αρχές Ιουνίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024