Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις6η Γιορτή Μελιού στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου με ελεύθερη είσοδο
Έκθεση

6η Γιορτή Μελιού στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου με ελεύθερη είσοδο

Ο πιο όμορφος κήπος της Αθήνας
υποδέχεται για 2η συνεχή χρονιά την πιο γλυκιά γιορτή της πόλης.

Μετά την επιτυχία της 5ης γιορτής Μελιού, που ξεπέρασε τους 12.000 επισκέπτες, η   πιο «γλυκιά» γιορτή έρχεται για 2η συνεχόμενη φορά στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Από τις 2 έως και τις 6 Νοεμβρίου δίνουν ραντεβού 50 μελισσοκόμοι και 20 παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων  απ’ όλη την Ελλάδα, στον πιο όμορφο και κεντρικό κήπο της Αθήνας, παρουσιάζοντάς μας σπάνιες ποικιλίες  μελιού και ιδιαίτερες γεύσεις.

Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση του κλάδου που έχει γίνει θεσμός και αποτελεί τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους  τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό.

Στόχος 6ης διοργάνωσης είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, των προϊόντων κυψέλης  και των παραδοσιακών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους επαγγελματίες της εστίασης. Επιπλέον, ο προαύλιος χώρος του Ζαππείου αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος και τόπο συνάντησης Ελλήνων και ξένων καταναλωτών δίνοντας έμμεσα την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό.

Η 6η Γιορτή Μελιού έρχεται ανανεωμένη με καινοτόμα προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις , που θα έχουν στο επίκεντρό τους το ελληνικό μέλι καθόλη την διάρκεια του πενθήμερου και φυσικά με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024