Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςALTM: Στην Κίνα επεκτείνει τις δραστηριότητες της η ILTM

ALTM: Στην Κίνα επεκτείνει τις δραστηριότητες της η ILTM

Τις δυνάμεις τους με την διοργανώτρια εταιρία εκθέσεων Reed Travel Exhibitions ένωσαν οι ιδρυτές της ILTM, κ.κ. Serge Dive και David Hammond, με στόχο να παρουσιάσουν μια `Ασιατική` εκδοχή της ILTM, την Asia Luxury Travel Market

Τις δυνάμεις τους με την διοργανώτρια εταιρία εκθέσεων Reed Travel Exhibitions ένωσαν οι ιδρυτές της ILTM, κ.κ. Serge Dive και David Hammond, με στόχο<...>να παρουσιάσουν μια `Ασιατική` εκδοχή της ILTM, την Asia Luxury Travel Market, που θα επιτρέψει σε εκθέτες να επικοινωνήσουν με επαγγελματίες της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας από όλη την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού. Η έκθεση ALTM θα πραγματοποιηθεί του χρόνου από τις 18 έως και τις 21 Ιουνίου στη Σαγκάη.

“Πάντα θέλαμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες της ILTM στην Ασία, ακόμη και από τις πρώτες μέρες της. Λόγω χρονικών και γεωγραφικών δυσκολιών δεν μπορέσαμε κατά το παρελθόν να εξερευνήσουμε πλήρως την συγκεκριμένη αγορά, αλλά πλέον η ζήτηση των εκθετών μας ήταν μεγάλη και έτσι πάρθηκε η απόφαση” ανέφερε ο κ. David Hammond.

Το ενδεχόμενο ότι η ALTM θα υπερκαλύψει την ILTM απέρριψε ο κ. Tom Nutley, Chairman της Reed Travel Exhibitions. “Είναι πολύ δύσκολο για την αγορά της Ασίας, τόσο λόγω χρόνου, όσο και απόστασης, να επωφεληθεί πλήρως από την εκτός περιοχής αγορά. Για αυτό το λόγο θα συνεχίσουν να υπάρχουν αντιπροσωπείες επαγγελματιών από την αγορά της Ασίας στις Κάννες, αλλά όποιος εκθέτης ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για άνοιγμα στην συγκεκριμένη αγορά θα έχει την επιπλέον δυνατότητα να συναντηθεί με περισσότερους από 300 εκπροσώπους του τουρισμού πολυτελείας της Ασιατικής αγοράς. Μέχρι στιγμής έχουμε επιβεβαιώσει την πραγματοποίηση της έκθεσης τον Ιούνιο, ώστε να δώσουμε το περιθώριο σε εταιρίες να συμμετάσχουν και στις δύο εκθέσεις”.

“Στην έκθεση δεν θα απεικονίζεται μόνο η υπάρχουσα κατάσταση της αγοράς Ασίας / Ειρηνικού, αλλά και οι μελλοντικές προοπτικές της. Θα συμμετάσχουν εκθέτες από 30 διαφορετικές χώρες της Ασίας. Οι μεγαλύτερες αντιπροσωπεύσεις θα είναι φυσικά από την Ιαπωνία, την Κίνα και την Αυστραλία, αλλά σημαντικές αντιπροσωπεύσεις θα υπάρξουν και από την Ινδία, την Νότια Κορέα και την Ρωσία” είπε ο κ. Serge Dive.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όλοι οι hosted buyers θα διαμένουν στο 5άστερο ξενοδοχείο Ritz Carlton, που είναι επίσημο ξενοδοχείο partner στη Σαγκάη, με μόνη υποχρέωση, από μέρους τους να συμμετάσχουν σε όλα τα προκαθορισμένα ραντεβού, όπως ισχύει και στην ILTM, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα αποβάλλονται από την έκθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση ξεκινά στις 18 Ιουνίου 2007 με την πρώτη μέρα να πραγματοποιείται το συνέδριο και στη συνέχεια να ακολουθεί η τριήμερη έκθεση. Για ακόμη μια φορά θα πραγματοποιηθεί μια επίσημη βραδιά καλεσμένων, ώστε οι συμμετέχοντες να έρθουν σε επικοινωνία και εκτός της έκθεσης, στα πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων.

“Το ενδιαφέρον είναι ήδη τρομερό και θα αποστείλουμε με email την πρώτη ενημέρωση πώλησης υλικού μέχρι τα τέλη Μαΐου. Σημειώνουμε για ακόμη μια φορά ότι η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με αυστηρά κριτήρια, όσον αφορά στον καθορισμό του προϊόντος πολυτελείας και δεν θα επιτραπεί σε ακατάλληλες ιδιοκτησίες ή προϊόντα να υποβαθμίσουν την ποιότητα της έκθεσης” κατέληξε ο κ. David Hammond.

Σημειώνεται τέλος ότι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ILTM και συνεπώς της νέας ALTM για την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια είναι η εταιρία Travel Media Applications.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024