Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑπονομή βραβείων από την Philoxenia

Απονομή βραβείων από την Philoxenia

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα της έκθεσης Philoxenia, έγινε απονομή βραβείων στις διακεκριμένες συμμετοχές της έκθεσης. Σκεπτικό των αποφάσεων της κριτικής επιτροπής αποτέλεσε η κατασκευαστική και λειτουργική αρτιότητα των περιπτέρων, το […]

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα της έκθεσης Philoxenia<.>, έγινε απονομή βραβείων στις διακεκριμένες συμμετοχές της έκθεσης<...>. Σκεπτικό των αποφάσεων της κριτικής επιτροπής αποτέλεσε η κατασκευαστική και λειτουργική αρτιότητα των περιπτέρων, το επίπεδο εξυπηρέτησης των επισκεπτών με βάση την οργάνωση, το προσωπικό, και το έντυπο υλικό, και η πρωτοτυπία της παρουσίασης των εκθεμάτων.
Συνολικά, αποφασίστηκε η απονομή τριών ισότιμων βραβείων, τριών επαίνων, και πέντε ειδικών βραβείων διοργανωτή.
Η κριτική επιτροπή αποφάσισε την απονομή βραβείων στη συμμετοχή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρόδου. Επαίνους λαμβάνουν το Σύστημα Κίνησης Α.Ε., η Ολυμπιακή Αεροπορία, και η Cronus. Τα ειδικά βραβεία διοργανωτή έλαβαν για την συμμετοχή τους ο Δήμος Θήρας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, και το υπουργείο Εμπορίου και Τουρισμού της Βουλγαρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024