Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑριστοτέλης Θωμόπουλος: Απρόκλητη επίθεση κατά της Helexpo από τον κ. Κούμανη

Αριστοτέλης Θωμόπουλος: Απρόκλητη επίθεση κατά της Helexpo από τον κ. Κούμανη

«…δεν υπήρχε άλλος τρόπος να θιγεί η Xenia και για τον λόγο αυτό προσπάθησαν να στερήσουν την παρουσία των επισήμων στην έκθεση», αναφέρει στο TravelDailyNews o κ. Τάσος Κούμανης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xenia, σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με την ταυτόχρονη διοργάνωση της έκθεσης Xenia με εκείνη της Philoxenia…

«…δεν υπήρχε άλλος τρόπος να θιγεί η Xenia και για τον λόγο αυτό προσπάθησαν να στερήσουν την παρουσία των επισήμων στην έκθεση», αναφέρει στο TravelDailyNews o<...>κ. Τάσος Κούμανης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xenia, σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με την ταυτόχρονη διοργάνωση της έκθεσης Xenia με εκείνη της Philoxenia. Παράλληλα σπεύδει να διευκρινίσει ότι η ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης είχε καθοριστεί για τις 17 – 20 Νοεμβρίου 2006, όταν ακόμη η Philoxenia είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί 2-5 Νοεμβρίου 2006, κάτι που το υποστηρίζει και καταχώριση που είχε δημοσιευτεί στον οδηγό της έκθεσης Exclusive Travel η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2006. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Helexpo κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος σε επικοινωνία του με το TravelDailyNews χαρακτηρίζει «απρόκλητη» την επίθεση προς τη Helexpo και σημειώνει: « …τον κ. Κούμανη, τον διακατέχει έντονο μένος τόσο απέναντι στην helexpo όσο και απέναντι σε εμένα από όταν ανέλαβα τη θέση του προέδρου», και συνεχίζει: «…μάλλον πιστεύει ότι του ανήκει η έκθεση Philoxenia».

Σύμφωνα με τον κ. Κούμανη σε τυχαία συνάντησή τους με τον πρόεδρο της Helexpo στο περιθώριο συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού, συζήτησαν το θέμα και ο κ. Κούμανης επιφυλάχτηκε να του στείλει τη δημοσιευμένη καταχώρηση. «…δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι από θύμα θα γινόμουν θύτης» σχολιάζει στο TravelDailyNews ο κ. Κούμανης και συνεχίζει: «…απέστειλα τα στοιχεία που αποδείκνυαν την ορθότητα όσων έλεγα, ωστόσο δεν πήρα καμία απάντηση». Ωστόσο το θέμα είχε και συνέχεια, καθώς και σε επόμενη τυχαία συνάντησή τους, όπως μας σημειώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xenia, κ. Κούμανης, ο πρόεδρος της Helexpo κ. Θωμόπουλος απέδωσε την ταύτιση των ημερομηνιών σε γραφειοκρατικό λάθος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδες τι αντιμετωπίζει κανείς όταν έχει να κάνει με δημοσίους υπαλλήλους;».

«Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης» δηλώνει ο κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αλλαγή έγινε λόγω της παράλληλης αλλαγής ημερομηνιών της World Travel Market, για τις 6-9 Νοεμβρίου 2006. «…επισκεπτόμενοι την WTM, ανακοινώθηκαν από την Reed Travel Exhibitions οι ημερομηνίες για το 2006. Βλέποντας το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζαν όσοι ήθελαν να επισκεφτούν και τις 2 εκθέσεις προχωρήσαμε στην άμεση αλλαγή της ημερομηνίας», αναφέρει ο κ. Θωμόπουλος και συνεχίζει: «Η αλλαγή αυτή έγινε στις 14 Νοεμβρίου 2005, και φυσικά ανακοινώθηκε σε όλο τον τύπου που βρισκόταν στην έκθεση. Είμαι βέβαιος ότι το πληροφορήθηκε και ο κ. Κούμανης…». Κληθείς να απαντήσει στην καταχώριση αναφέρει «κακοπροαίρετα ο κ. Κούμανης επικαλείται αυτή την καταχώρηση, καθώς μέσα στην ίδια την έκθεση Exclusive Travel, υπήρχε περίπτερο της Philoxenia στο οποίο δίνονταν οι σωστές ημερομηνίες διεξαγωγής καθώς και διαφημιστικό υλικό».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024