Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑριθμός-ρεκόρ συμμετοχών στη φετινή ALTM
Asia Luxury Travel Market

Αριθμός-ρεκόρ συμμετοχών στη φετινή ALTM

Περισσότεροι από 1.100 κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου, που ασχολούνται με τον τουρισμό πολυτελείας έδωσαν το `παρών` στη φετινή έκθεση ALTM (Asia Luxury Travel Market), που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη από 17 έως 19 Ιουνίου, ξεπερνώντας κατά πολύ τα μεγέθη της προηγούμενης διοργάνωσης…

Περισσότεροι από 1.100 κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου, που ασχολούνται με τον τουρισμό πολυτελείας έδωσαν το `παρών` στη φετινή έκθεση ALTM (Asia Luxury Travel Market), που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη<...>από 17 έως 19 Ιουνίου, ξεπερνώντας κατά πολύ τα μεγέθη της προηγούμενης διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, που έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο της Σανγκάης, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 17.000 επιχειρηματικές συναντήσεις.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η ALTM τιμήθηκε από την `American Academy of Hospitality Sciences` με το `Five Star Diamond Award`, επιβραβεύοντας τη δέσμευση της για την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών τουρισμού πολυτελείας. Σημειώνεται πως η ALTM είναι η πρώτη έκθεση στην ιστορία, που λαμβάνει αυτή την τιμητική διάκριση από τη διεθνή Επιτροπή της Ακαδημίας.

“Αποτελεί τιμή μας να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, που αναγνωρίζει την επιτυχία της ALTM και την αφοσίωση της στο στόχο να προωθήσει τη βιομηχανία τουρισμού πολυτελείας στην αγορά της Ασίας, φέρνοντας σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές από όλο τον κόσμο” δήλωσε σχετικά ο Event Director της ALTM, κ. Jay Martens.

Στο συνεδριακό κέντρο της Σανγκάης υπήρξαν αντιπροσωπείες από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο του τουρισμού πολυτελείας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια συνεδρίου, να συζητήσουν τις υφιστάμενες, αλλά και μελλοντικές τάσεις του χώρου, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά της Κίνας.

Μάλιστα, την τελευταία μέρα της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκαν τα `World Travel Awards`, η ALTM έλαβε το βραβείο της Κορυφαίας Τουριστικής Έκθεσης στην Ασία.

Εντυπωσιασμένος από το διπλάσιο μέγεθος της δεύτερης διοργάνωσης της ALTM δήλωσε ο Διευθυντής των Six Senses Resorts & Spas στις Μαλδίβες και τη Σρι Λάνκα, κ. John H Philipson, υπογραμμίζοντας πως “η ALTM σαφέστατα και απότελεί το καταλληλότερο μέρος για όσους ασχολούνται με την αγορά της Ασίας”.

Ικανοποίηση από τη συμμετοχή του στην έκθεση εξέφρασε και ο CEO της Singita Game Reserves στην Αφρική, κ. Mark Witney, δηλώνοντας μαγεμένος από τον αριθμό πρακτόρων και tour operators, που συμμετείχαν στην έκθεση, από την αγορά της Ασίας και της Αυστραλίας. “Τόσοι πολλοί και καλοί αγοραστές από τόσο διευρυμένες αγορές κάνουν την ALTM αναγκαία στο ετήσιο ημερολόγιο εκθέσεων μας”.

Βέβαια για την συμμετοχή της στην έκθεση και την επόμενη φορά δήλωσε η κα Ana Garcia de Baranano από το Turismo Madrid, περιγράφοντας τη συμμετοχή της στη φετινή ALTM ως “φοβερά επιτυχημένη”, αφού “η ποιότητα των συνεδρίων και η γενικότερη οργάνωση ήταν πραγματικά θαυμάσια”.

Θετικά ήταν τα σχόλια και από την πλευρά των αγοραστών. Ο senior manager του Anglo-French Travel PTE, κ. Desmond Lim δήλωσε: “Πραγματικά θεωρώ την ALTM ως την πιο επαρκή, ανταποδοτική και διασκεδαστική διοργάνωση. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω νέους επιχειρηματικούς εταίρους και να γνωρίσω προίόντα, που μέχρι πρότινος μου ήταν άγνωστα. Σαν αποτέλεσμα, νέες ευκαιρίες προέκυψαν για την εισαγωγή των προϊόντων τους στην αγορά μας”.

“Ήταν μια από τις πιο παραγωγικές διοργάνωσεις, που έχω συμμετάσχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι απόλυτα στοχευμένη και συγκεντρώνει τους εκθέτες που θέλουμε να συναντήσουμε” ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του Bahrain International Travel Group, κ. Paul Clabburn. “Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι σήμερα υπάρχουν πλέον τόσες πολλές εκθέσεις για τα ταξίδια και τον τουρισμό, αυτές που είναι πιο στοχευμένες λογικό είναι πως θα ξεχωρίσουν και θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία” συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης ALTM σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η εταιρία Travel Media Applications.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024