Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑυξημένος ο αριθμός επισκεπτών της φετινής έκθεσης Confex

Αυξημένος ο αριθμός επισκεπτών της φετινής έκθεσης Confex

“Είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, αλλά όλα καταδεικνύουν πως η φετινή Confex ήταν μια επιτυχία ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της έκθεσης, κ. Duncan Reid, προσθέτοντας πως “τα πρώτα στοιχεία αποδεικνύουν πως φέτος ο αριθμός επισκεπτών ήταν σημαντικά αυξημένος…

“Είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, αλλά όλα καταδεικνύουν πως η φετινή Confex ήταν μια επιτυχία ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής<...>της έκθεσης, κ. Duncan Reid, προσθέτοντας πως “τα πρώτα στοιχεία αποδεικνύουν πως φέτος ο αριθμός επισκεπτών ήταν σημαντικά αυξημένος, σε σχέση με πέρσι, ενώ από πλευράς εκθετών, οι περισσότεροι δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και τον αριθμό των επισκεπτών”.

Αναφερόμενος στην επιτυχία της Confex 2006, ο κ. Reid είπε: “Η φετινή επιτυχία μπορεί να αποδοθεί στη σκληρή δουλειά της συνεργάτιδας εταιρίας μας, CMPi, η οποία με νέα ομάδα, που δημιουργήθηκε μόλις έξι μήνες πριν την έκθεση και καινοτόμες δράσεις δούλεψε σκληρά και κατάφερε να αναζωογονήσει την έκθεση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ, καθώς ήδη έχουμε σχέδια για περαιτέρω ανάπτυξη, όχι μόνο για την έκθεση του 2007, αλλά και για όλες τις επόμενες”.

Ο κ. Trevor Barratt, διευθύνων σύμβουλος της οργανώτριας εταιρίας CMPi ανέφερε “η CMPi είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μέλλον της Confex. Η φετινή έκθεση απέδειξε πως παραμένει αποτελεσματική μέθοδος για σύναψη συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών του χώρου, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σταθεροί και για αυτό επενδύουμε περαιτέρω, ώστε να διασφαλίσουμε την συνέχεια της επιτυχίας της Confex”.

Ο κ. Stephen Norcliffe, εμπορικός διευθυντής του Συνεδριακού Κέντρου Queen Elizabeth II ανέφερε σχετικά ότι “η έκθεση αποτελεί για εμάς μια σημαντική πλατφόρμα, ώστε να παρουσιάσουμε τις τελευταίες εξελίξεις, τεχνολογικές και μη, στους επισκέπτες”, ενώ αναφερόμενος στην περσινή έκθεση σημείωσε ότι “ήταν για ακόμη μια φορά επιτυχημένη, ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας”.

Ο κ. Jonathan Cohen, διευθυντής μάρκετινγκ του Conference & Incentive Travel VisitDenmark υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι “η Confex, όπως και κατά το παρελθόν, θα συνεχίσει να διανέμει τους κατάλληλους ανθρώπους στο περίπτερο μας. Η Δανία αποτελεί μια σημαντική αγορά στον συνεδριακό χώρο και το προϊόν μας ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την συμμετοχή μας στην έκθεση Confex, που θεωρείται μια από τις πιο κορυφαίες. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το VisitDenmark θα συνεχίσει να επωφελείται από την συμμετοχή του στην Confex στα επόμενα χρόνια”.

Ο κ. Hamish Reid, γενικός διευθυντής του Jersey Convention Bureau ανέφερε πως “η έκθεση Confex θα συνεχίσει να είναι μια από τις σημαντικότερες στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της κάνουμε σημαντική δουλειά στο περίπτερο μας, ενώ πραγματοποιούμε και νέες επαφές”.

Η ελληνική συμμετοχή

Η ελληνική συμμετοχή διπλάσια σε μέγεθος φέτος αφού έντεκα συνεκθέτες συμμετείχαν κάτω από την ομπρέλα του ΕΟΤ, ακολούθησε τα πρότυπα περιπτέρου που έχουν καθιερωθεί στις τελευταίες εκθέσεις γεγονός που διευκολύνει την αναγνωρισιμότητα του ελληνικού περιπτέρου το οποίο χαρακτηρίζεται από πολλούς ως εξωστρεφές και επικοινωνιακό. Από την άλλη μεριά όμως πολλοί εκθέτες δεν φάνηκαν ικανοποιημένοι από την ποσότητα και την ποιότητα των επαγγελματιών επισκεπτών της έκθεσης την οποία θεωρούν περισσότερο Βρετανική υπόθεση (από Βρετανούς για Βρετανούς) και σε ύφεση σε σχέση με τις άλλες συνεδριακές εκθέσεις της Ευρώπης, EIBTM και IMEX.

Σύμφωνα με στοιχεία των οργανωτών, από την καταγραφή των επισκεπτών που γινόταν επί τόπου καταμετρήθηκαν 7.289 επισκέπτες ενώ το 2005 ήταν 7.198, ενώ η συνολική συμμετοχή ξεπέρασε τους 11.000 εκθέτες και επισκέπτες.

Σημειώνεται, τέλος ότι η επόμενη έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 22 Φεβρουαρίου 2007 στο Earls Court 1 του Λονδίνου (Αγγλία).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024