Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαCulture Path: Η πρώτη Augmented Reality έκθεση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Έκθεση

Culture Path: Η πρώτη Augmented Reality έκθεση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ένα διαδραστικό ταξίδι στον χρόνο επιδιώκει να πραγματοποιήσει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσπαθώντας να συνδυάσει παλιό και νέο, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για όλους τους επισκέπτες της έκθεσης.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε συνεργασία με το Athens Digital Arts Festival (ADAF), και σε συνέχεια πολλών επιτυχημένων εκθέσεων παρουσιάζει την πρώτη Augmented Reality (AR) έκθεση με τίτλο «culture path». Ένα διαδραστικό μονοπάτι πολιτισμού, όπου με την αξιοποίηση των τεχνολογιών, έργα της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας, «συναντούν» και «συνομιλούν» με έργα της νεότερης και σύγχρονης δημιουργίας. Το «culture path» δημιουργεί μια συνομιλία ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν με το βλέμμα, όμως, στραμμένο στο μέλλον. H έκθεση εξελίσσεται και σε άλλα σημεία μέσα στο αεροδρόμιο της Αθήνας προσφέροντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες της πόλης μας να περιηγηθούν σε ένα ξεχωριστό μονοπάτι και να βιώσουν μια πρωτοποριακή πολιτισμική και καλλιτεχνική εμπειρία. 

 Η επιλογή των έργων έχει γίνει από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τη συμμετοχή των Μουσείων: Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας, Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Εθνική, Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου, Ενάλιος Αρχαιολογικός χώρος Ναυαγίου Περιστέρας Αλοννήσου, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Μουσείο Λοβέρδου, Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, MOMus – Μουσείο Άλεξ Μυλωνά, Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών, Μουσείο Βασιλικών Τάφων Αιγών. 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024