Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔιάκριση του περιπτέρου του ΕΟΤ στην έκθεση KOTFA στη Σεούλ

Διάκριση του περιπτέρου του ΕΟΤ στην έκθεση KOTFA στη Σεούλ

Το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 300 συμμετοχές κέρδισε το περίπτερο της πρώτης συμμετοχής της Ελλάδας στη διεθνή τουριστική έκθεση KOTFA (Κοrean World Travel Fair), η οποία έλαβε χώρα στη Σεούλ…

Το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 300 συμμετοχές κέρδισε το περίπτερο της πρώτης συμμετοχής της Ελλάδας<...> στη διεθνή τουριστική έκθεση KOTFA (Κοrean World Travel Fair), η οποία έλαβε χώρα στη Σεούλ, από τις 8 έως τις 11 Μαίου.

Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Ιαπωνίας και Ν. Κορέας. Το περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με διακόσμηση σύγχρονη, που πρόβαλλε τις ομορφιές της Ελλάδος, συγκέντρωσε τους περισσότερους επισκέπτες, δημοσιογράφους αλλά και ταξιδιωτικούς πράκτορες. Το ενδιαφέρον όλων ήταν έντονο για πληροφορίες σχετικές με την Αθήνα, τα νησιά του Αιγαίου και τη Μακεδονία.

Σε ειδική κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαίου 2006, κατά τη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο και ο Έλληνας Πρέσβης στην Κορέα, κύριος Δρακάκης, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες για να διεκδικήσουν ένα από τα δώρα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και να παραλάβουν ένα από τα καπέλα της διαφημιστικής καμπάνιας, ζώντας το μύθο τους για λίγα λεπτά στο ελληνικό περίπτερο!

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024