Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΔυναμικά συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα Φιλοξενίας Ξένων Αγοραστών της Philoxenia
Πρόγραμμα Φιλοξενίας Ξένων Αγοραστών

Δυναμικά συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα Φιλοξενίας Ξένων Αγοραστών της Philoxenia

Μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια, η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Philoxenia συνεχίζει δυναμικά να προσκαλεί ξένα τουριστικά γραφεία που συνεργάζονται με την Ελλάδα…

Μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια, η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Philoxenia συνεχίζει δυναμικά να προσκαλεί<...> ξένα τουριστικά γραφεία που συνεργάζονται με την Ελλάδα, με στόχο να γίνονται ραντεβού με τους εκθέτες της έκθεσης.

Στο φετινό πρόγραμμα Φιλοξενίας Hosted Buyers Programme της Philoxenia συμμετέχουν 70 αγοραστές από 26 χώρες. Μεταξύ των χωρών που εκπροσωπούνται με αγοραστές είναι η Γερμανία, η Μεγ. Βρετανία, η Αυστρία, η Τσεχία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία, η Ρωσία, η Ιταλία, η Πολωνία, την Ισπανία, αλλά και οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Κίνα, η Ν. Αφρική, και η Αυστραλία.

Στις αρχές του Οκτώβρη πρόκειται να ανοίξει το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, που κυκλοφορεί για πρώτη χρονιά η Philoxenia, και το οποίο διευκολύνει στην σύναψη των ραντεβού μεταξύ των εκθετών και των αγοραστών. Στο σύστημα υπάρχουν σύντομες παρουσιάσεις των εκθετών και των αγοραστών, ώστε να μπορούν, κατά προτεραιότητα οι εκθέτες, να ζητούν ραντεβού με τους Tour Operators, που πιστεύουν ότι είναι καταλληλότεροι για το τουριστικό προϊόν τους.

Μεταξύ των Tour Operators που έχουν προσκληθεί είναι εκπρόσωποι ηλεκτρονικών κρατήσεων, όπως η Expedia, το hotwire.com, αλλά και παραδοσιακά όπως το Gullivers Travel Associates, το Labirint Travel Company, το Amathus Holidays, το China Merchants International Travel Co, το Ibusz Utazasi, το Muchoviaje Group, το Viator, και το Mondo Tours.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024