Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική παρουσία της Ελλάδας στην Έκθεση της Σερβίας
Σερβία: 32η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στην Έκθεση της Σερβίας

Ολοκληρώνεται η τουριστική έκθεση της Σερβίας με την Ελλάδα να βρίσκεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, που προωθούν οι σερβικοί τουριστικοί φορείς και για το 2010. Εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών γραφείων, που συμμετέχουν στην εκθεσιακή διοργάνωση, υπογράμμισαν πως η Ελλάδα αποτελεί, εδώ και δεκαετίες, παραδοσιακό προορισμό, ιδίως για τις καλοκαιρινές διακοπές,…

Ολοκληρώνεται η τουριστική έκθεση της Σερβίας με την Ελλάδα να βρίσκεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς,<...> που προωθούν οι σερβικοί τουριστικοί φορείς και για το 2010.

Εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών γραφείων, που συμμετέχουν στην εκθεσιακή διοργάνωση, υπογράμμισαν πως η Ελλάδα αποτελεί, εδώ και δεκαετίες, παραδοσιακό προορισμό, ιδίως για τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ φέτος, τη “σκυτάλη” από την αγαπημένη – για τους Σέρβους – Χαλκιδική και την εξίσου ελκυστική Κατερίνη, φαίνεται πως διεκδικούν τα ελληνικά νησιά, με πρωταγωνίστρια την Κέρκυρα και ακολουθούν η Ζάκυνθος, αλλά και η Μύκονος.

Η παρουσία της Ελλάδας στην έκθεση ήταν αισθητή όχι μόνο από τους αντιπρόσωπους πολλών ελληνικών προορισμών που παραβρέθηκαν, αλλά και από τις μπροσούρες των τουριστικών γραφείων που πουλούν Ελλάδα. Σε αυτό έχει βοηθήσει η κατάργηση της βίζας που έχει εφαρμοσθεί εδώ και λίγο καιρό. Αγαπημένοι προορισμοί παραμένουν η Χαλκιδική και η Κατερίνη, όμως νέοι παρουσιάζονται όπως η Πελοπόννησος και τα νησιά του Ιονίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024