Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕγκαίνια σήμερα για την 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022
Εκθέσεις

Εγκαίνια σήμερα για την 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022

Τουριστικές επιχειρήσεις από τη Ρουμανία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Ινδονησία και φυσικά την Ελλάδα, μαζί με πλειάδα προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ταξιδιωτικών γραφείων, γραφείων DMC, εταιρειών yachting, κ.ά., συμμετέχουν στην έκθεση.

Η τελετή των εγκαινίων της έκθεσης Athens International Tourism & Culture Expo 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 από τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, με τη συμμετοχή περιφερειαρχών, δημάρχων, εκθετών και Hosted Buyers.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο υπουργός Τουρισμού, η κα Αναστασοπούλου, ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης και άλλοι επίσημοι.

Τουριστικές επιχειρήσεις από τη Ρουμανία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Ινδονησία και φυσικά την Ελλάδα, μαζί με πλειάδα προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ταξιδιωτικών γραφείων, γραφείων DMC, εταιρειών yachting, κ.ά., συμμετέχουν στην έκθεση δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο για το κλείσιμο συμφωνιών εισερχόμενου τουρισμού τόσο με τους Hosted Buyers,που επίσης συμμετέχουν στη διοργάνωση, όσο και με τους επαγγελματίες επισκέπτες.

Διεθνείς Hosted Buyers από 30 αγορές συμμετέχουν στην ΑΙΤ Expo και θα πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους εκθέτες , ώστε να κλείσουν πετυχημένες εμπορικές συμφωνίες για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2023.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024