Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕνδιαφέρον αγγλικών και αμερικανικών TOs για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Λουτρακίου
Εκθέσεις

Ενδιαφέρον αγγλικών και αμερικανικών TOs για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Λουτρακίου

Στο πλαίσιο της World Travel Market ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου πραγματοποίησε 12 συναντήσεις B2B με τουριστικά γραφεία που εδρεύουν στο Λονδίνο. Ο LTO επιθυμεί να διοργανώσει το 2023 Fam Trip για υπευθύνους γραφείων σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής, έπειτα από το ενδιαφέρον που εξέφρασε τουριστικό γραφείο από τις ΗΠΑ.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου έλαβε μέρος για 3η φορά στην World Travel Market, τη διεθνή τουριστική έκθεση που διοργανώθηκε στο Λονδίνο, 7- 9 Νοεμβρίου.

Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου φιλοξενήθηκε στο stand της περιφέρειας, εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και εκπροσωπήθηκε από την κα Βιβή Γιαλού, Marketing Manager του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου πραγματοποίησε 12 συναντήσεις B2B με τουριστικά γραφεία που εδρεύουν στο Λονδίνο, σε Workshop που διοργάνωσε η εταιρεία Respond On Demand. Πιο αναλυτικά, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου του Λονδίνου, συνάντησε εκπροσώπους αγγλικών και αμερικανικών τουριστικών γραφείων και παρουσίασε το τουριστικό προϊόν του Δήμου Λ-Π-ΑΓ.Θ. “Η προβολή του προορισμού, με τις θεματικές μορφές τουρισμού που διαθέτει και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της, συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση του εισερχόμενου στην ευρύτερη περιοχή τουρισμού”, σημειώνουν τα στελέχη του Οργανισμού.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν follow-ups στους Tour Operators που εξέφρασαν ενδιαφέρον να επισκεφθούν το Λουτράκι και να το εντάξουν στα προγράμματά τους, ενώ όλες οι επαφές που έγιναν παραδίδονται στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά γραφεία για περαιτέρω αξιοποίηση.

Το ενδιαφέρον για το Λουτράκι ήταν αυξημένο. Μάλιστα ο LTO επιθυμεί να διοργανώσει το 2023 Fam Trip για 10-15 συμμετέχοντες (υπευθύνους γραφείων σε διάφορα states της Αμερικής) έπειτα από το ενδιαφέρον που εξέφρασε τουριστικό γραφείο από τις ΗΠΑ, το οποίο επιθυμεί να εντάξει στο πρόγραμμά του, προορισμό κοντά στην Αθήνα, με άρτιες ξενοδοχειακές υποδομές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024