Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕνισχυμένη περαιτέρω η συνεργασία Helexpo και Ολυμπιακών Αερογραμμών

Ενισχυμένη περαιτέρω η συνεργασία Helexpo και Ολυμπιακών Αερογραμμών

Με την επέκταση και την ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στις Ολυμπιακές Αερογραμμές και τη Helexpo, ο εθνικός αερομεταφορέας αποκτά πρόσβασησε μια αγορά 8.000 επιχειρήσεων – εκθετών και 1,6 εκατομμυρίων επισκεπτών […]

Με την επέκταση και την ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στις Ολυμπιακές Αερογραμμές και τη Helexpo, ο εθνικός αερομεταφορέας αποκτά πρόσβαση<...>σε μια αγορά 8.000 επιχειρήσεων – εκθετών και 1,6 εκατομμυρίων επισκεπτών ετησίως στις εκθέσεις που διοργανώνει ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, κυρίως στη Θεσσαλονίκη αλλά και την Αθήνα, και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα στοχευμένο κοινό επιχειρηματιών που κινούνται με αεροπλάνα, ενισχύοντας σημαντικά τη στρατηγική marketing των Ο.Α..

Από την άλλη οι εκθέτες και οι εμπορικοί επισκέπτες των εκθέσεων της Helexpo αποκτούν πρόσβαση σε εκπτώσεις σε ναύλους κι άλλες προνομιακές υπηρεσίες. Οι δύο εταιρίες θα προβούν σε αμοιβαία προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους από τα μέσα που διαθέτουν, με τη Helexpo να περιλαμβάνει τις Ο.Α. σε όλες τις καμπάνιες της και τις Ο.Α. να προβάλλουν τις εκθέσεις της Helexpo, μέσα αλλά κι έξω από τα αεροσκάφη τους.

Το πλαίσιο της στρατηγικής αυτής Συμφωνίας έθεσαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία των Ο.Α. στην Αθήνα ο Πρόεδρος των Ο.Α., κ. Πέτρος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της Helexpo, κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo, κ. Θέμης Καρτσιώτης.

Μια ιδιαίτερη Συμφωνία `κλείστηκε` για την έκθεση Philoxenia, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου 2006 στη Θεσσαλονίκη, οι εμπορικοί επισκέπτες της οποίας αποκτούν δυνατότητα έκπτωσης στο ναύλο τους, εφόσον επιλέξουν τις Ο.Α. για να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, ύψους 50% για πτήσεις εσωτερικού και 75% για πτήσεις εξωτερικού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024