Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςExporamaShow 2008 – Το Event των Events
Event Marketing

ExporamaShow 2008 – Το Event των Events

Από 6 – 9 Δεκεμβρίου 2008 στο Helexpo Palace πραγματοποιείται η έκθεση – θεσμός της βιομηχανίας των Events & Meetings, η ExporamaShow 2008. Η κορυφαία εκδήλωση του κλάδου στη νοτιοανατολική Ευρώπη είναι μία έκθεση – γιορτή που αναδεικνύει…

Από 6 – 9 Δεκεμβρίου 2008 στο Helexpo Palace πραγματοποιείται η έκθεση – θεσμός της βιομηχανίας των Events & Meetings<...>, η ExporamaShow 2008. Η κορυφαία εκδήλωση του κλάδου στη νοτιοανατολική Ευρώπη είναι μία έκθεση – γιορτή που αναδεικνύει απόλυτα το πνεύμα και τη φιλοσοφία του Event Marketing.

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση εγκαινίων, το ExporamaShow 2008 ανοίγει τις πύλες του από 6 έως 9 Δεκεμβρίου στο Helexpo Palace της Αθήνας εστιάζοντας σε μια σημαντική, από όλες τις απόψεις, βιομηχανία. Το Events & Meetings Industry.

Από την αγορά των συνεδρίων και τις κλαδικές εκθέσεις έως τις εταιρικές εκδηλώσεις και τις μεγάλες διοργανώσεις, ο χώρος των Events, και ό,τι αυτός περιλαμβάνει, γνωρίζει διεθνώς τεράστια άνθηση, καθώς προσδίδει αναπτυξιακή δυναμική στις τοπικές κοινωνίες και σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Όλοι οι κλάδοι που συναντιούνται «κάτω από την ομπρέλα» των Events έχουν ως συνδετικό άξονα το διαπροσωπικό, face to face, live Marketing και για πρώτη φορά παρουσιάζονται σε μια τόσο ευρεία γκάμα, στο πλαίσιο του ExporamaShow 2008.

Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν εταιρίες υψηλού προφίλ που παρέχουν ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων σε τομείς όπως η οργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και corporate events, ο σχεδιασμός και η κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων, σκηνικών και συνεδριακών υποδομών.

Τις προτάσεις τους παρουσιάζουν, επίσης, χώροι εκδηλώσεων, πολυχώροι και μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που διαθέτουν συνεδριακές εγκαταστάσεις. Όλο το φάσμα των υπηρεσιών που έχουν να κάνουν με το χώρο των Events, από τη διακόσμηση χώρων, την αναζήτηση concept, τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό των παράλληλων εκδηλώσεων, τις οπτικοακουστικές υποδομές, το catering, τη φωτογραφία και το video, τις τεχνολογικές λύσεις αλλά και υπηρεσίες όπως η ασφάλεια, οι εκτυπώσεις κ.λπ. παρουσιάζονται στο ExporamaShow 2008 προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτόμες ιδέες για κάθε είδους event.

Η έκθεση προσκαλεί στελέχη όλων των εταιρειών, υπεύθυνους Marketing, διαφημιστές, επαγγελματίες των Δημοσίων Σχέσεων, υπεύθυνους εταιρικών events αλλά και τους επαγγελματίες του Τουρισμού, τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλους όσους θέλουν να «αγοράσουν» αλλά και να πουλήσουν μελλοντικά υπηρεσίες, να δώσουν το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη γιορτή στην οποία πρώτο ρόλο παίζουν η επικοινωνία, η δικτύωση και η δημιουργικότητα. Όλος ο «χώρος» του Event Marketing θα βρίσκεται συγκεντρωμένος εκεί. Επαγγελματίες, προϊόντα, υπηρεσίες, προτάσεις.

Στη φετινή διοργάνωση θα βρεθούν, ακόμη, ως buyers επαγγελματίες από τη δυτική και κεντρική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη γείτονα Τουρκία, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία, τη Ν. Αφρική και την Αργεντινή κ.α. Οι διοργανωτές μάλιστα σχεδιάζουν κύκλο προκαθορισμένων συναντήσεων των εκθετών με ξένους αγοραστές τους οποίους φιλοξενούν στο πλαίσιο του προγράμματος VIP & Hosted Visitors.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ExporamaShow έχει βραβευθεί και υποστηρίζεται ενεργά από την ΙΑΕΕ – International Association for Exhibition and Events και από τους φορείς: IFES – International Federation of Exhibition & Event Services, EFAPCO – European Federation of the Associations of Professional Congress Organizers, MPI – Meeting Professionals International και HAPCO – Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων καθώς και απ τη ΔΕΘ ΑΕ –Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σημαντικό σκέλος και της φετινής διοργάνωσης είναι ο κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Εισηγητές των σεμιναρίων είναι εξέχουσες προσωπικότητες και δυναμικοί επαγγελματίες του χώρου των Events & Meetings από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν με το κοινό όχι μόνον τις εμπειρίες τους αλλά, κυρίως, θα μεταφέρουν τις νέες τάσεις, συμπεράσματα ερευνητικών προγραμμάτων και τις εξελίξεις ενός κλάδου που έχει να κάνει από όλες τις απόψεις με την πρωτοπορία.

Βασικό συστατικό όλων των Events είναι ο εορταστικός τους χαρακτήρας γιΆ αυτό και δε θα μπορούσαν να λείπουν από το ExporamaShow 2008 οι ξεχωριστές παράλληλες εκδηλώσεις. Ευκαιρίες όχι μόνο για ψυχαγωγία αλλά και για επαφές σε ένα πιο χαλαρό κλίμα. Μουσικά happenings jazz αποχρώσεων αλλά και mini parties σε Latin ρυθμούς θα δώσουν το τόνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης με αποκορύφωμα σε καθημερινή βάση το Latin Happy Hour με το οποίο θα κλείνει εορταστικά κάθε μέρα.
Παράλληλα, το ExporamaShow επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες μέσα από το Ex-Pass, «το διαβατήριο για το ExporamaShow». Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα η οποία θα σας φέρει πιο κοντά στα επαγγελματικά δώρα που προσφέρουν οι εκθέτες στα οποία περιλαμβάνονται από εκθεσιακά συστήματα, έως εκπαίδευση προσωπικού ή δείπνα σε ξεχωριστούς χώρους εκδηλώσεων.

Το ExporamaShow 2008 σχεδιάστηκε και διοργανώνεται από τα Exporama Crossmedia (περιοδικό EXHIBIT & EVENT και το διεθνές portal www.exporama.com) θέτοντας την εξωστρέφεια και τη διαδραστικότητα της αγοράς ως πρωταρχικό παράγοντα. Η έκθεση με σταθερά βήματα έχει καταλάβει κεντρική θέση για τον κλάδο στην περιοχή της ευρύτερης Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συγκαταλέγεται στις ελάχιστες διοργανώσεις που καταγράφονται διεθνώς με παρουσίαση προϊόντων, υπηρεσιών και προτάσεων για Εκθέσεις, Συνέδρια και Εταιρικές Εκδηλώσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024