Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςFitur 2023: Έρχεται η μεγάλη διεθνής έκθεση του τουρισμού – Όλες οι λεπτομέρειες
Διεθνής Έκθεση Τουρισμού

Fitur 2023: Έρχεται η μεγάλη διεθνής έκθεση του τουρισμού – Όλες οι λεπτομέρειες

Fitur

Στην FITUR 2023 συγκαλείται η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, σε μια εκδήλωση που εξυμνεί τον τουρισμό στην μετά covid εποχή και την σημαντική αύξηση που καταγράφηκε τόσο στην Ισπανία, όσο και διεθνώς.

Τον Ιανουάριο του 2023 θα λάβει χώρα μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις για την τουριστική βιομηχανία. Ειδικότερα από τις 18 έως τις 22 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η διεθνής έκθεση Fitur, στον εκθεσιακό χώρο IFEMA MADRID.

Πρόκειται για μια 5νθημερη εκδήλωση, στην οποί συγκεντρώνονται όλοι οι επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού και παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις της βιομηχανίας.

Φέτος, η IFEMA MADRID συγκαλεί την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, σε μια εκδήλωση που εξυμνεί τον τουρισμό στην μετά covid εποχή και την σημαντική αύξηση που καταγράφηκε τόσο στην Ισπανία, όσο και διεθνώς. Όπως όλα δείχνουν ο κλάδος βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης και οι προσδοκίες για το 2023 ολοένα και αυξάνονται.

Η επιθυμία των πολιτών να επιστρέψουν στα ταξίδια, η διεθνής προσπάθεια των επιχειρήσεων και των φορέων, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανθεκτικότητα του τουρισμού, γεγονός που παρουσιάστηκε και στις προηγούμενες εκθέσεις.

Στην μεγάλη διεθνή έκθεση FITUR 2023 θα δώσουν το παρών:

  • αλυσίδες ξενοδοχείων
  • πρακτορεία και tour operators
  • εταιρίες τεχνολογίας
  • logistics
  • εταιρίες μεταφορών

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η αναδυόμενη επανενεργοποίηση, καθώς και για τη δημιουργία επιχειρήσεων και ευκαιριών.

Για αυτή την χρονιά η έκθεση θα σταθεί ιδιαίτερα στην εξειδίκευση του κλάδου. Με διαφορετικές ενότητες θα δώσει στους επισκέπτες της ένα ευρύ φάσμα από τις δυνατότητες που προσφέρει ο χώρος σε εξέλιξη και ανάπτυξη.

Η ενότητα FITUR KNOW HOW & EXPORT, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη SEGITTUR και την ICEX, στοχεύει στην προώθηση της διεθνοποίησης και της τουριστικής ευαισθητοποίησης των εταιρειών μας και ζητήματα όπως η πρόσβαση σε νέες ξένες αγορές, έξυπνους τουριστικούς προορισμούς ή εξαγωγή τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών. να συζητηθεί.

Η FITURTECHY, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την ITH, είναι ο τομέας όπου θα συζητηθούν διατομεακά θέματα αιχμής, όπως τα μεγάλα δεδομένα, η τεχνητή νοημοσύνη και η ψηφιοποίηση.

Η FITUR TALENT θα επικεντρωθεί στους ανθρώπους, στο ταλέντο, τις δεξιότητες και την επαγγελματική τους κατάρτιση ως το κλειδί για τη μελλοντική κερδοφορία της τουριστικής βιομηχανίας.

Η FITUR SCREEN, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Spain Film Commission -SFC, θα επικεντρωθεί στη σύνδεση δύο ισχυρών ισπανικών βιομηχανιών: του τουρισμού και των οπτικοακουστικών.

Η FITUR LGBT + θα επικεντρωθεί στην ποικιλομορφία στους διάφορους προορισμούς και στο τμήμα LGBT, μια από τις πιο αντιεποχικές τουριστικές αγορές.

Η FITUR CRUISES, το νεότερο τμήμα, θα είναι αφιερωμένο στη βιομηχανία κρουαζιέρας και στους επιβάτες κρουαζιέρας.

Το FITUR MICE θα είναι και πάλι το σημείο συνάντησης προσφοράς και ζήτησης σε συναντήσεις, κίνητρα και συνεδριακό τουρισμό.

Το παρατηρητήριο FITUR NEXT, είναι μια πρωτοβουλία για την προώθηση τουριστικών πρακτικών σχετικά με την αειφορία.

Οι FITUR VIP BUYERS θα παρέχουν την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να πραγματοποιούν επιχειρηματικές συναντήσεις, που στοχεύουν στον εντοπισμό των αναγκών, στην προσφορά λύσεων και στη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών.

Θα υπάρχουν επίσης τομείς αφιερωμένοι στον ρόλο των γυναικών στην τουριστική βιομηχανία, βασισμένοι σε έννοιες ηγεσίας και βιωσιμότητας, στην FITUR WOMAN, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το WOMEN LEADING TOURISM – WLT.

Επίσης οι επισκέπτες θα μάθουν ακόμα περισσότερο για τον τουρισμό υγειονομικής περίθαλψης στην FITUR HEALTH, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ισπανικό σύμπλεγμα τουρισμού υγείας Spaincares.

Ακόμα, θα λάβει χώρα ο τουρισμός εκμάθησης γλωσσών, στην FITUR LINGUA, σε συνεργασία με την Ισπανική Ομοσπονδία Ενώσεων Ισπανικών Σχολών για Αλλοδαπούς.

Η FITUR θα συνεχίσει επίσης με την υβριδική του μορφή με τη συμμετοχή -όσων επιθυμούν- στην ψηφιακή πλατφόρμα FITUR LIVEConnect, η οποία παρέχει προστιθέμενη αξία στους επαγγελματίες και επεκτείνει τις ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ εκθετών και επισκεπτών.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024