Συνεχίστηκε και την Τρίτη 8/9/2009 το αφιέρωμα στα παραδοσιακά προϊόντα της Χίου, πλημμυρίζοντας το περίπτερο 3 της ΔΕΘ με “Γεύση και Aρωμα Χίου”. Το περίπτερο της Χίου επισκέφθηκε η γνωστή […]
Συνεχίστηκε και την Τρίτη 8/9/2009 το αφιέρωμα στα παραδοσιακά προϊόντα της Χίου, πλημμυρίζοντας το περίπτερο 3 της ΔΕΘ<...> με “Γεύση και Aρωμα Χίου”. Το περίπτερο της Χίου επισκέφθηκε η γνωστή συγγραφέας και τηλεοπτική σεφ κα Μυρσίνη Λαμπράκη, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επισκέπτες του περιπτέρου για τη χρήση των χιώτικων παραδοσιακών προϊόντων στην κουζίνα. Η κα Λαμπράκη τόνισε ότι εκτός από τη Μαστίχα Χίου, η οποία έχει προβληθεί και χρησιμοποιείται τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική, υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων, τα οποία ο κόσμος θα τα αγαπήσει εφόσον τα γνωρίσει, όπως τα μοναδικά εσπρειδοειδή, τα γλυκά του κουταλιού, αλλά και τα τοπικά τυριά, τα ζυμαρικά και τόσα άλλα.
Στο περίπτερο της Χίου, μέχρι το τέλος της Έκθεσης, εκτίθενται τοπικά προϊόντα από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και το Επιμελητήριο Χίου.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.