Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςH Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συμμετείχε και φέτος στην έκθεση της Philoxenia 
Εκθέσεις

H Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συμμετείχε και φέτος στην έκθεση της Philoxenia 

Και φέτος η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας παρευρέθηκε στην έκθεση της Philoxenia,ο στόχος μέσα από την συμμέτοχή της στην έκθεση είναι η προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής, όσο και του προορισμού της Μαγνησίας, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό μας και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες.

Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας συμμετείχε και φέτος στην 37η Διεθνή Έκθεση Philoxenia  2022 σε δημιουργική συνεργασία με τους Δήμους Βόλου, Ν. Πηλίου και Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 18 έως και τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο του Volos – Pelion η Ένωση, που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο, κ. Βασίλειο Καραουλάνη, πραγματοποίησε B2B meetings με αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου.

H Philoxenia, που αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα αφουγκράζεται την παγκόσμια τουριστική αγορά και συντονίζεται με τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία όσο και με τις επιθυμίες του ταξιδιώτη.

“Η παρουσία στην Philoxenia στόχευσε τόσο στην προβολή των επιχειρήσεων μας, όσο και του προορισμού της Μαγνησίας, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό μας και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες, που είμαστε σίγουροι θα φέρουν καρπούς σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο στη Μαγνησία”, σημειώνει η Ένωση.

Το περίπτερο επισκέφθηκε ο τπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας, η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), κ. Γρηγόριος Τάσιος και άλλοι παράγοντες του τουριστικού κλάδου, πραγματοποιώντας εποικοδομητικό διάλογο για τα θέματα που βαρύνουν τους επαγγελματίες και μέλη μας.

Η Ένωση πιστή στην τακτική των τελευταίων χρόνων θα ενημερώσει όλα τα μέλη της για τους τουριστικούς πράκτορες που έδειξαν ενδιαφέρον για την περιοχή, ενώ απευθύνει θερμές ευχαριστίες στην αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δ. Βόλου κα Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Απόστολο Σουλδάτο, στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Δ. Νοτίου Πηλίου, κ. Γιάννη Φιλίππου, στον προϊστάμενο του τμήματος τουρισμού Δήμου Βόλου, κ. Γεώργιο Παπαμακάριο, στην υπεύθυνη περιπτέρου από το Τμήμα Τουρισμού Δ. Βόλου, κα Ιωάννα Μπούρα, αλλά και σε όλους όσους συνεργάστηκαν για να εκπροσωπηθεί ο προορισμός με επιτυχία και φέτος στη Philoxenia.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024