Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςHelexpo: Ξεκινά το Σάββατο το πρώτο Welcome Summer Festival

Helexpo: Ξεκινά το Σάββατο το πρώτο Welcome Summer Festival

Με δεκάδες εκδηλώσεις, καλλιτεχνικού, γαστριμαργικού και αθλητικού περιεχομένου, που θα διαρκέσουν εννέα ημέρες και με εκθέματα στο ρυθμό του καλοκαιριούυποδέχεται η Helexpo, το φετινό καλοκαίρι, κλείνοντας, πανηγυρικά, το μεγάλο και […]

Με δεκάδες εκδηλώσεις, καλλιτεχνικού, γαστριμαργικού και αθλητικού περιεχομένου, που θα διαρκέσουν εννέα ημέρες και με εκθέματα στο ρυθμό του καλοκαιριού<...>υποδέχεται η Helexpo, το φετινό καλοκαίρι, κλείνοντας, πανηγυρικά, το μεγάλο και επιτυχές εκθεσιακό της πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου 2006.

Πρόκειται για το 1ο `Welcome Summer Festival`, το οποίο αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 4 Ιουνίου, στο πρόγραμμα του οποίου εντάσσεται και το γνωστό Φεστιβάλ Μπίρας, που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνταν στην πλαζ της Αρετσούς.

Οι επισκέπτες του `Welcome Summer Festival`, το οποίο πραγματοποιείται στους υπαίθριους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, δημοφιλείς μάρκες μπίρας, λουκάνικα και άλλα εδέσματα, γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες υπό τους ήχους νεανικών σχημάτων.

Για τους μικρούς επισκέπτες, θα αναπτυχθούν ειδικοί παιδότοποι με διαδραστικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο και παραμυθότοπο, ενώ οι λάτρεις των σπορ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του beach volley από εξειδικευμένους προπονητές και να παρακολουθήσουν τουρνουά του αθλήματος, να επιδοθούν σε αναρριχήσεις, να δοκιμασθούν στην τοξοβολία και στο flying fox.

Στα εκθέματα του `Welcome Summer Festival`, περιλαμβάνονται λουλούδια, είδη κήπου και camping, ποδήλατα, σκάφη, προτάσεις για ταξίδια και άλλα, ενώ, παράλληλα, οι επισκέπτες των πρώτων ημερών, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και τη 3η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης και τις δεκάδες εκδηλώσεις που την πλαισιώνουν.

Οι ώρες λειτουργίας του `Welcome Summer Festival` είναι: Τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα έως τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα και τα Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί έως τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ για το εκθεσιακό μέρος το ωράριο είναι από τις 16:00 έως τις 22:30 τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 έως τις 22:30.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024