Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ 3η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών το Μάιο στη Θεσσαλονίκη
Από 28 έως 31 Μαΐου 2009 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo

Η 3η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών το Μάιο στη Θεσσαλονίκη

Η τουριστική έκθεση Summer Holidays Expo πραγματοποιείται το Μάιο στη Θεσσαλονίκη. Θα λειτουργήσει από τις 28 έως τις 31 Μαΐου, παράλληλα με τη Διεθνή ΄Εκθεση Βιβλίου, στις εγκαταστάσεις της Helexpo. […]

Η τουριστική έκθεση Summer Holidays Expo πραγματοποιείται το Μάιο στη Θεσσαλονίκη<...>. Θα λειτουργήσει από τις 28 έως τις 31 Μαΐου, παράλληλα με τη Διεθνή ΄Εκθεση Βιβλίου, στις εγκαταστάσεις της Helexpo. Είναι η κορυφαία στο είδος της και επιβραβεύει με άμεση ανταποδοτικότητα τη σύγχρονη τουριστική επιχείρηση που συμμετέχει σ αυτήν, αφού η άμεση επικοινωνία της με το καταναλωτικό κοινό, σε μια περίοδο όπου ο σχεδιασμός των καλοκαιρινών διακοπών βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, μετατρέπει την προσδοκία σε χειροπιαστό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια Helexpo, τα οφέλη από τη συμμετοχή στην έκθεση είναι πολλαπλά και άμεσα, γιατί:
1. H Summer Holidays Expo, είναι η μεγάλη γιορτή για τις καλοκαιρινές διακοπές. Είναι η μεγάλη συνάντηση της τουριστικής επιχείρησης με το καταναλωτικό κοινό που προσέρχεται σ αυτήν έτοιμο και αποφασισμένο να ερευνήσει, να αναζητήσει, να αγοράσει…
2. Διοργανώνεται σε μια περίοδο όπου ο σχεδιασμός των καλοκαιρινών διακοπών, τίθεται εκ των πραγμάτων στην ημερήσια διάταξη για τη μέση ελληνική οικογένεια.
3. Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, ανεβάζουν “στο κόκκινο” τον πήχη των προσδοκιών. Η επισκεψιμότητά της και φέτος, που λειτουργεί παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, θα είναι πρωτοφανής.
4. Αποτελεί από μόνη της μια δυναμική ευκαιρία τόνωσης των άμεσων και μαζικών πωλήσεων πακέτων διακοπών, κι αυτός ο δείκτης αναμένεται να ξεπεράσει και φέτος κάθε προηγούμενο…
5. Η συμμετοχή στη Summer Holidays Expo, για τη σύγχρονη τουριστική επιχείρηση σημαίνει πολλές και νέες δουλειές, περεταίρω διεύρυνση της πελατειακής της βάσης και δυναμικό και φιλόδοξο οικονομικό σχεδιασμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024