Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ 3η Furnidec Busines πλέον και ηλεκτρονική
Με 4.661 επισκέπτες από Ελλάδα και άλλες 18 χώρες

Η 3η Furnidec Busines πλέον και ηλεκτρονική

Η νέα και ιδιαίτερα δυναμική ηλεκτρονική επαγγελματική αγορά επίπλων της 3ης Επαγγελματικής Διεθνούς Έκθεσης Furnidec Business τέθηκε σε λειτουργία από χθες, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.afterexpomarket.gr, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη των […]

Η νέα και ιδιαίτερα δυναμική ηλεκτρονική επαγγελματική αγορά επίπλων της 3ης Επαγγελματικής Διεθνούς Έκθεσης<...> Furnidec Business τέθηκε σε λειτουργία από χθες, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.afterexpomarket.gr, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη των επιχειρήσεων και επαγγελματιών του κλάδου, που συμμετείχαν πρόσφατα στην 3η Furnidec Business (23-26 Ιανουαρίου 2009).

Την έκθεση επισκέφθηκαν συνολικά 4.661 επισκέπτες από την Ελλάδα και άλλες 18 χώρες, παρά τα προβλήματα στο οδικό και μεταφορικό δίκτυο της χώρας, που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. Χώρες προέλευσης των ξένων εμπορικών επισκεπτών ήταν οι: Αλβανία, Βουλγαρία, Γαλλία, Κύπρος, Ουκρανία, Σερβία, Τουρκία, Κατάρ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, ΠΓΔΜ, Κόσοβο, Σλοβενία, Ιταλία, Ρουμανία, Γεωργία, Σουηδία και Αυστρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της 3ης Furnidec Business πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, και περίπου 300 προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ εκθετών και προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών, μέσω του προγράμματος Expopartenariat της Helexpo, οι οποίες αξιολογήθηκαν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με πολύ καλές επιδόσεις όσον αφορά την ανταπόκριση των προσδοκιών τους για τις επιχειρήσεις που συνάντησαν και τα πιθανά εμπορικά αποτελέσματα.

Συνολικά, 12 συμμετοχές ξεχώρισαν και επιβραβεύτηκαν για την αρτιότητα και υψηλή αισθητική της συμμετοχής τους στην έκθεση. Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo A.E., κ. Θέμης Καρτσιώτης, απένειμε τέσσερα Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας, τέσσερις Επαίνους και τέσσερα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή σε ισάριθμες επιχειρήσεις, που διακρίθηκαν για τη συμμετοχή τους:

  • Τα Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας της 3ης Furnidec Business απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις Τριανταφυλλάς – Δημιουργία Επίπλου Α.Ε., Παπαδάτος ΑΕΒΕ, Εδρενετσικίδης Χρήστος – Ertis και Epoque SRL.
  • Οι Έπαινοι απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις Μπιτζόγλου Τ. & Σία Ο.Ε., Ελίτ Στρωμ ΑΒΕΕ, Αθανασίου Αλέξανδρος & Σία Ο.Ε. και Παπαθανασίου Γεώργιος.
  • Τα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή δόθηκαν στις επιχειρήσεις Τζιτζιλάκης Δημήτριος, Δίκος Δημήτριος, Πεταλωτής Δ. Σαράντης και Ταχτσίδης Σωκράτης.

Στο πλαίσιο του “HELEXPOCLUB”, το οποίο λειτουργεί ως επιβράβευση της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι εκθέτες, αλλά, και ως ουσιαστικό κίνητρο προνομιακής συμμετοχής τους σε περισσότερες εκθέσεις και εργαλείο ενδυνάμωσης της εταιρικής εικόνας τους, μέσα από τα προνόμια που τους παρέχει η Helexpo, συγκροτήθηκε το “Furnidec Business Club 2009”. Τα μέλη του, απολαμβάνουν τα ειδικά, οικονομικά και άλλα, προνόμια των τίτλων τους, από την αρχή της φετινής μέχρι και την επόμενη διοργάνωση της έκθεσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024