Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗ `Διονύσια` ανοίγει τις πύλες της στις 20 Φεβρουαρίου
Η αγαπημένη έκθεση των οινόφιλων

Η `Διονύσια` ανοίγει τις πύλες της στις 20 Φεβρουαρίου

Τα “Διονύσια”, η καταναλωτική έκθεση κρασιού, θα ανοίξει φέτος τις πύλες της, μεγαλύτερη και καλύτερα οργανωμένη από ποτέ, στις υψηλής αισθητικής αίθουσες του Ζαππείου Μεγάρου Αθηνών. Τα Διονύσια 2009 θα […]

Τα “Διονύσια”, η καταναλωτική έκθεση κρασιού, θα ανοίξει φέτος τις πύλες της, μεγαλύτερη<...> και καλύτερα οργανωμένη από ποτέ, στις υψηλής αισθητικής αίθουσες του Ζαππείου Μεγάρου Αθηνών. Τα Διονύσια 2009 θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, 20, 21 και 22 Φεβρουαρίου και σε αυτά θα συμμετάσχουν περισσότερο από 150 εκ των σημαντικότερων Ελλήνων οινοποιών, καθώς και οι κυριότερες ελληνικές εταιρείες εισαγωγής οίνων. Ιδιαίτερα αξιόλογη και αυξημένη θα είναι φέτος η παρουσία πρωτοεμφανιζόμενων σε έκθεση οινοποιιών, που μαζί με τους καταξιωμένους συναδέλφους τους καταδεικνύουν την ανάπτυξη του ελληνικού κρασιού, που αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στα Διονύσια από το 2001.

Το Ζάππειο Μέγαρο, που φιλοξενεί τα Διονύσια για 3η συνεχή φορά, έχει γίνει πια το «σπίτι» της έκθεσης, αφού εκτός από καλαίσθητο και λειτουργικό είναι ιδιαίτερα ευπρόσιτο. Φέτος μάλιστα οι χώροι που χρησιμοποιούνται έχουν εξαιρετική αισθητική και πολλή φωτεινότητα. Είναι δε κατά 40% μεγαλύτεροι από αυτούς στα περασμένα Διονύσια το 2007, παρότι και τότε οι χώροι είχαν διπλασιαστεί. “Η αύξηση κατά 50% των χώρων στα προηγούμενα Διονύσια ήταν απαραίτητη, για να μην υπάρξει συνωστισμός. Φέτος, η αυξημένη συμμετοχή των οινοποιείων μας οδήγησε σε ακόμα μεγαλύτερους χώρους”, δήλωσε ο διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας Vinetum, κ. Ντίνος Στεργίδης.

Στα Διονύσια 2009, την πλέον αγαπημένη έκθεση οίνων των Ελλήνων οινόφιλων, αναμένονται 10.000 επισκέπτες. Κάθε ένας θα λαμβάνει στην είσοδο το ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας της έκθεσης και στη συνέχεια θα μπορεί να δοκιμάζει όσα κρασιά επιθυμεί, συνομιλώντας με τους ίδιους τους οινοπαραγωγούς. Ανάμεσα στα κρασιά αυτά θα βρίσκονται τα καλύτερα και πλέον ακριβά ελληνικά, αρκετές νέες κυκλοφορίες και σημαντικές ετικέτες του παγκόσμιου αμπελώνα.

Τα “Διονύσια 2009” πραγματοποιούνται και φέτος με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και της Εταιρείας Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης του ίδιου Δήμου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022