Ελληνικό brunch. Παραδοσιακές πίτες. Σπετσοφάι, καγιανά και bloody Mary`s. Το breakfast buffet, που θα παρουσιάσουν οι σεφ της ομάδας “Kalimera! with taste” στην 42η έκθεση xenia έχει ως στόχο να […]
Ελληνικό brunch. Παραδοσιακές πίτες. Σπετσοφάι, καγιανά και bloody Mary`s. Το breakfast buffet, που θα παρουσιάσουν οι σεφ της ομάδας “Kalimera! with taste” στην<...> 42η έκθεση xenia έχει ως στόχο να εντυπωσιάσει.
Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, 7 ταλαντούχοι Έλληνες chefs, θα δημιουργήσουν ζωντανά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο «kitchen theater» τις δικές τους εκδοχές ελληνικού πρωινού. Στόχος της εκδήλωσης είναι η προτροπή, στους ξενοδόχους να συνδέσουν –ακόμα περισσότερο- τη γαστρονομία με τον τουρισμό.
Τη δημιουργική ομάδα του “Kalimera! with taste” αποτελούν, κατ`αλφαβητική σειρά οι:
– Γιώργος Βενιέρης, Εxecutive Chef, Electra Palace Hotel
– Γιώργος Ηλιού, Chef/Iδιοκτήτης του εστιατορίου Polly Maggoo
– Αλέξανδρος Καρδάσης, Chef/Iδιοκτήτης, του εστιατορίου Αθήρι
– Νίκος Ρούσσος και Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, Chefs/Iδιοκτήτες του εστιατορίου Funky Gourmet
– Αλέξανδρος Φουρούλης, Chef/Iδιοκτήτης του εστιατορίου Μάνη-Μάνη
– Γρηγόρης Χέλμης, Executive Chef Domotel Xenia Volou
Η 42η xenia θα πραγματοποιηθεί 26-29 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος). Την εκδήλωση “Kalimera! with taste”, όπως και όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις της xenia, μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.
Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.