Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΗ Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή ΑΕ στο 30ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών
Από 15 έως 23 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού

Η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή ΑΕ στο 30ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή ΑΕ συμμετέχει δυναμικά στο 30ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, που πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 23 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού. Οι φίλοι […]

Η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή ΑΕ συμμετέχει δυναμικά στο<...> 30ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, που πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 23 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού.

Οι φίλοι της θάλασσας και του σκάφους αναψυχής έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της, να ενημερωθούν σε πρώτο πρόσωπο από τα στελέχη της εταιρείας και φυσικά να δουν από κοντά τρία εξαιρετικά σκάφη από οίκους του εξωτερικού που εκπροσωπούνται στην Ελλάδα από την Κυριακούλης.

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία παρουσιάζει για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας το Dufour 425 και το Bavaria 40 Cruiser. Το Dufour 425, του ομώνυμου γαλλικού ναυπηγείου, είναι ένα σκάφος με κομψές γραμμές, υψηλή ποιότητα κατασκευής, ευκολία στο χειρισμό και καλές επιδόσεις. Το Bavaria 40 Cruiser, του ομώνυμου γερμανικού ναυπηγείου, είναι ένα ιστιοπλοϊκό με πλούσιους εσωτερικούς χώρους, λειτουργικό σχεδιασμό, και πληρότητα στον εξοπλισμό διαβίωσης, στοιχεία που το καθιστούν μια ολοκληρωμένη πρόταση τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για chartering.

Για τους φίλους των μηχανοκίνητων σκαφών, η Κυριακούλης έχει σε περίοπτη θέση το Bavaria 37 Sport, απόγονος του επιτυχημένου Bavaria 35 Sport. To σκάφος διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις Open και Hard Top. Στο μηχανοστάσιο εγκαθίστανται κινητήρες συνολικής ισχύος από 600 έως 650 ίππων που ταξιδεύουν το σκάφος με ταχύτητα κρουαζιέρας που φτάνουν τους 30 κόμβους. Επιπλέον, το σκάφος προσφέρεται κατόπιν παραγγελίας με το πρωτοποριακό σύστημα διεύθυνσης Axius από την Mercruiser που καθιστά τις μανούβρες μέσα στη μαρίνα εύκολη υπόθεση.

Τέλος, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για όλα τα μοντέλα σκαφών των διακεκριμένων ναυπηγείων Bavaria Yachtbau GmbH, Dufour Yachts S.A., Lagoon S.A., Fountaine Pajot S.A. και Alubat S.A.S που προσφέρονται στη χώρα μας από την Κυριακούλης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024