Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ MCOM στην The Hotel Show 2010, στο Dubai
Παρουσίαση της τελευταίας έκδοσης της πλατφόρμας HOTstream

Η MCOM στην The Hotel Show 2010, στο Dubai

H Media Communications ΑΕ (MCOM) συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στην έκθεση The Hotel Showστο Dubai, όπου και παρουσίασε την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας HOTstream, μίας από τις πιο προηγμένες […]

H Media Communications ΑΕ (MCOM) συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στην έκθεση The Hotel Showστο Dubai, όπου και παρουσίασε<...> την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας HOTstream, μίας από τις πιο προηγμένες λύσεις ψυχαγωγίας και πληροφόρησης για τον ξενοδοχειακό τομέα.

Η σουίτα HOTstream περιλαμβάνει τις υπηρεσίες:

  • HOTstream Interactive TV, για την παροχή υπηρεσιών Interactive TV και Video on Demand Υψηλής Ευκρίνειας (HD) στα δωμάτια των επισκεπτών.
  • HOTstream IPTV, για την διανομή δορυφορικών και επίγειων καναλιών χρησιμοποιώντας το UTP δίκτυο του ξενοδοχείου.
  • HOTstream Internet, για ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση στο internet υψηλών ταχυτήτων για τους φορητούς υπολογιστές των επισκεπτών.
  • HOTstream Signage, για την πληροφόρηση των πελατών και την προώθηση των υπηρεσιών στον κατάλληλο χώρο και την σωστή στιγμή, χρησιμοποιώντας τις οθόνες που υπάρχουν στους δημόσιους χώρους.
  • HD Thematic Entertainment, με έναν εκτενή κατάλογο προσεκτικά επιλεγμένων θεματικών ταινιών αποκλειστικά υψηλής ευκρίνειας (HD) σε 6 θεματικά πακέτα με περισσότερες από 30 ταινίες το καθένα που αναλαμβάνουν ικανοποιήσουν τις επιθυμίες κάθε επισκέπτη.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν σε συνθήκες πραγματικού ξενοδοχειακού περιβάλλοντος τις ολοκληρωμένες λύσεις HOTstream και να ανακαλύψουν το πλήρες εύρος των δυνατοτήτων της πλατφόρμας.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024