Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ MCOM στην The Hotel Show 2011, στο Dubai
Νέες υπηρεσίες της MCOM στη Μέση Ανατολή

Η MCOM στην The Hotel Show 2011, στο Dubai

H Media Communications ΑΕ (MCOM) συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην έκθεση The Hotel Show, στο Dubai. H εταιρεία, όπως κάθε χρόνο, πρωτοπορεί παρουσιάζοντας νέες υπηρεσίες στη Μέση Ανατολή, οι […]

H Media Communications ΑΕ (MCOM) συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην έκθεση The Hotel Show, στο Dubai. H εταιρεία, όπως κάθε χρόνο, πρωτοπορεί<...> παρουσιάζοντας νέες υπηρεσίες στη Μέση Ανατολή, οι οποίες περιλαμβάνουν:

1. Τη νέα έκδοση σε ποιότητα Υψηλής Ευκρίνειας (HD) της ξενοδοχειακής πλατφόρμας HOTstream 4.
2. Τη νέα εφαρμογή Μάρκετινγκ ειδικά σχεδιασμένη για τα ξενοδοχεία, ώστε να δίνεται η δυνατότητα προώθησης των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου μέσα από τα δωμάτια.
3. Τη νέα έκδοση της υπηρεσίας HOTstream Digital Signage
4. Τη νέα έκδοση της υπηρεσίας HOTstream Internet, με δυνατότητα φιλοξενίας περισσοτέρων από μία κεντρικών σελίδων για την πρόσβαση των επισκεπτών (portal pages) στο Internet.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν σε συνθήκες πραγματικού ξενοδοχειακού περιβάλλοντος τις ολοκληρωμένες λύσεις HOTstream και να ανακαλύψουν το πλήρες εύρος των δυνατοτήτων της πλατφόρμας.

Η έκθεση The Hotel Show αποτελεί την μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση για τον ξενοδοχειακό χώρο στη Μέση Ανατολή. Στην έκθεση παρουσιάζονται όλα τα νέα ξενοδοχειακά προϊόντα και υπηρεσίες από προμηθευτές που δραστηριοποιούνται ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024