Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ ομάδα του προγράμματος Mykonos – Santorini, by FlyinToGreece στη World Travel Market
Εκθέσεις

Η ομάδα του προγράμματος Mykonos – Santorini, by FlyinToGreece στη World Travel Market

Στην World Travel Market στο Λονδίνο, βρίσκεται η ομάδα του προγράμματος Mykonos – Santorini, by FlyinToGreece, με επικεφαλής τον κ. Κώστα Σκαγιά, με στόχο της ομάδας την προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού προφίλ και τουριστικών buyers πολυτελούς τουρισμού.

Με το βλέμμα στραμμένο στην πολλά υποσχόμενη τουριστική σαιζόν του 2023, η ομάδα του προγράμματος Mykonos – Santorini, by FlyinToGreece, με επικεφαλής τον Ambassador Mykonos Promo – HACC New York και αντιπρόσωπο της εταιρείας συμβούλων Τουρισμού Δήμων MTC Group, κ. Κώστα Σκαγιά, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στην φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, World Travel Market, που πραγματοποιείται από τις 7 – 9 Νοεμβρίου 2022.

Η ομάδα του Mykonos – Santorini, by FlyinToGreece θα διερευνήσει το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στον τουριστικό χάρτη στη μετά COVID-19 εποχή, προωθώντας παράλληλα την αυθεντικότητα των ελληνικών προορισμών και τις αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου επιχειρήσεις – μέλη του, στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, εκ των οποίων ένα σημαντικό ποσοστό αποτελεί τουριστικούς buyers από όλη την υφήλιο.

Ιδιαίτερη έμφαση, όπως κάθε χρόνο, θα δοθεί στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού προφίλ και τουριστικών buyers πολυτελούς τουρισμού. Για την πληροφόρησή τους, θα χρησιμοποιηθεί το διαδραστικό έντυπο υλικό καθώς και οι ψηφιακές εφαρμογές, σχεδιασμένες από ομάδα ειδικών στις σύγχρονες τεχνολογίες και στον τουρισμό από Λονδίνο, Νέα Υόρκη και την ομάδα Mykonos Promo της MTC Group.

Η WTM, στα 42 χρόνια διοργάνωσής της, έχει καθιερωθεί ως κορυφαία έκθεση τουρισμού, όπου πραγματοποιούνται επαγγελματικές συμφωνίες δισεκατομμυρίων ευρώ και αναλύονται οι τάσεις στον τουρισμό της επόμενης σαιζόν. Κάθε χρόνο, συγκεντρώνει περίπου 50.000 ανώτερα στελέχη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, κυβερνητικούς αξιωματούχους και διεθνή μέσα ενημέρωσης δημιουργώντας συμφωνίες και συμβόλαια αξίας άνω των 3,71 δισεκατομμύριων λιρών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024