Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Summer Holidays Expo για πρώτη φορά στην Αθήνα
Εκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών

Η Summer Holidays Expo για πρώτη φορά στην Αθήνα

Από τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου Πέλλας και τη Λίμνη Πλαστήρα ξεκίνησε η HELEXPO την προώθηση των πωλήσεων για την Summer Holidays Expo. Τις παρουσιάσεις έκανε η υπεύθυνη […]

Από τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου Πέλλας και τη Λίμνη Πλαστήρα ξεκίνησε η HELEXPO την προώθηση των πωλήσεων για την Summer Holidays Expo<...>. Τις παρουσιάσεις έκανε η υπεύθυνη Οργάνωσης της έκθεσης, κα Χρύσα Κρασσά, η οποία ενημέρωσε τους επιχειρηματίες του τουρισμού των δύο περιοχών για τις ευκαιρίες που τους δίνει η συμμετοχή τους στη φετινή διοργάνωση της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Helexpo Palace, από 20 έως 22 Μαΐου.

Στην Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών, η οποία απευθύνεται στους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, αλλά και στο ευρύ κοινό – το οποίο εκείνη την περίοδο συνηθίζει να σχεδιάζει τις διακοπές του- οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, με πολύ χαμηλό κόστος, να προσεγγίσουν για ένα τριήμερο το κοινό της Αττικής, που θα επισκεφθεί την έκθεση και να προωθήσουν τις πωλήσεις των υπηρεσιών τους.

Παράλληλα οι περιφέρειες και οι δήμοι της χώρας, με τη νεοσύστατη μορφή τους, λόγω της εφαρμογής του Καλλικράτη, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τους τουριστικούς προορισμούς τους.

Οι κληρώσεις, οι ειδικές προσφορές και οι ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλης της ελληνικής οικογένειας, αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Στόχος της HELEXPO είναι ο επισκέπτης να φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο συμφέρουσες αγορές.

Η Summer Holidays Expo υλοποιείται για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα, έπειτα από 4 συνεχόμενες ετήσιες διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη και με δεδομένη, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Summer Holidays Expo για πρώτη φορά στην Αθήνα
20 έως 22 Μαΐου 2011, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace

Η Summer Holidays Expo για πρώτη φορά στην Αθήνα

Το σημαντικότερο ραντεβού του τουρισμού, λίγο πριν ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι, θα αποτελέσει η Summer Holidays Expo, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 20 έως 22 Μαΐου 2011, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace

Το σημαντικότερο ραντεβού του τουρισμού, λίγο πριν ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι, θα αποτελέσει η Summer Holidays Expo, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα<...> από 20 έως 22 Μαΐου 2011, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace.

Η Summer Holidays Expo υλοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα, έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ετήσιες διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη, με δεδομένη την όπως και τα προηγούμενα χρόνια στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η έκθεση έχει ως αντικείμενο τις καλοκαιρινές διακοπές, απευθύνεται στους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς και ο στόχος της είναι να προσελκύσει το ευρύ κοινό, το οποίο παραδοσιακά εκείνη την εποχή προγραμματίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Τα πρώτα μηνύματα από τον τουριστικό κλάδο και τις επιχειρήσεις του (ξενοδοχειακές, ναυτιλιακές κ.ά.) είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, όσον αφορά στην ευκαιρία που θα τους δοθεί να συμμετέχουν και να προβάλουν τις υπηρεσίες τους. Η Summer Holidays Expo προσανατολίζεται στην προβολή του ελληνικού τουρισμού στο κοινό της Αττικής και της ευρύτερης περιοχής της. Σε μια περίοδο που η στήριξη του τουρισμού είναι πολύ σημαντική, αναμένεται ότι η διοργάνωση της Summer Holidays Expo στην Αθήνα θα στηρίξει τους επαγγελματίες του χώρου.

Ακόμη επιδιώκεται η προσέλκυση στη Summer Holidays Expo των Περιφερειών της χώρας, οι οποίες με τη νεοσύστατη μορφή τους, μέσω της εφαρμογής του Καλλικράτη, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τους τουριστικούς προορισμούς τους.

Ο προγραμματισμός της διοργάνωσης και η αξιοποίηση κάθε μέσου από τη HELEXPO, θα δώσει την ώθηση που αξίζει σε μια φρέσκια έκθεση καλοκαιρινών διακοπών που λείπει από το λεκανοπέδιο.

Ειδικές προσφορές των εκθετών, με την κατάλληλη προβολή τους, θα φέρουν τους επισκέπτες στο HELEXPO PALACE, προκειμένου να “κλείσουν” τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024