Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Τουρκία με εθνικό χρώμα το γαλάζιο στην ΙΜΕΧ America 2022
Εκθέσεις

Η Τουρκία με εθνικό χρώμα το γαλάζιο στην ΙΜΕΧ America 2022

Με νέο περίπτερο στις αποχρώσεις του γαλάζιου εμφανίστηκε η Τουρκία στην ΙΜΕΧ America που έγινε στο Mandalay Bay στο Λας Βέγκας, και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Με επιτυχία οργανώθηκε η έκθεση IMEX America πριν λίγες μέρες στο Mandalay Bay στο Λας Βέγκας με τα επίπεδα προσέλευσης αγοραστών και εκθετών να φτάνουν στα επίπεδα πριν από τον Covid, και με την Τουρκία να παρουσιάζεται με νέο περίπτερο στις αποχρώσεις του γαλάζιου και όχι του κόκκινου που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος πάνω από 180 χώρες που προωθούν τις τουριστικές τους υπηρεσίες σε σχεδόν 400 περίπτερα, εκ των οποίων το 38% ήταν μεγαλύτερα από το 2021, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η Αρούσα, το Άμπου Ντάμπι και η Αίγυπτος επέστρεψαν φέτος στην έκθεση εκπροσωπώντας την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, ενώ το Ras Al Khaimah προστίθεται για πρώτη φορά. Και η Ασία έδειξε στοιχεία ανάκαμψης με τη Μαλαισία, τη Σεούλ, τη Ταϊπέι, τη Ταϊβάν και το Τόκιο, να παρουσιάζουν τις υποδομές τους για συνέδρια. Επίσης, επέστρεψαν και περιοχές από την Καραϊβική όπως το Κουρασάο, η Δομινικανή Δημοκρατία, ο St Martin και ο St Kitts.

Από τον ξενοδοχειακό τομέα, τα Kalahari Resorts, Rosen, Rosewood, Trump, Velas Resorts και Viceroy εντάσσονται ξανά στη IMEX America.

Οι Ευρωπαίοι εκθέτες επανέρχονται δυναμικά αφού οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί εμπόδισαν πολλούς να συμμετάσχουν πέρυσι. Η Γαλλία, η Ιταλία και η Ολλανδία μαζί με τη Γερμανία, τους Σκανδιναβούς, την Αγγλία και τη Σκωτία, είχαν σημαντική παρουσία, μαζί με το Μόναχο, τη Πορτογαλία και τη Πολωνία.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η αντιπροσώπευση της Βόρειας Αμερικής είναι η μεγαλύτερη σε τετραγωνικά μέτρα από τότε που ξεκίνησε η IMEX America το 2011. Οι Αμερικανοί εκθέτες που επέστρεψαν από την περίοδο πριν από την πανδημία είναι οι Columbus, Pasadena, Napa Valley, Salt Lake, Tampa και Wisconsin.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της IMEX, Carina Bauer, λέει: «Είμαστε προφανώς ενθουσιασμένοι με τα νούμερα και τη συμμετοχή για τη φετινή έκθεση, δεδομένης της σκληρής πορείας που έχει υποστεί η παγκόσμια και η αμερικανική αγορά τα τελευταία χρόνια. Με πάνω από 3.000 αγοραστές στην έκθεση, αυτή η IMEX America ξεχειλίζει από επιχειρηματικές δυνατότητες. Με τη σειρά τους, χιλιάδες εκθέτες σηματοδωτούν την όρεξή τους για ανάκαμψη.

Η IMEX America 2023 θα γίνει από τις 16-19 Οκτωβρίου 2023 στο Mandalay Bay στο Λας Βέγκας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024