Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςInternational Spa Show: Νέα έκθεση αποκλειστικά για τον τουρισμό υγείας και ευεξίας
Expomedia Events

International Spa Show: Νέα έκθεση αποκλειστικά για τον τουρισμό υγείας και ευεξίας

Την έναρξη νέας έκθεσης, αποκλειστικά για τη βιομηχανία των spas και του τουρισμού υγείας και ευεξίας εγκαινιάζει από την επόμενη χρονιά η εταιρία Expomedia Events Ltd., μέλος του Expomedia Group Plc. Ειδικότερα, η έκθεση `International Spa Show` έχει προγραμματιστεί για τις 20-22 Μαρτίου 2009

Την έναρξη νέας έκθεσης, αποκλειστικά για τη βιομηχανία των spas και του τουρισμού υγείας και ευεξίας εγκαινιάζει από την επόμενη χρονιά η εταιρία Expomedia Events Ltd., μέλος του Expomedia Group Plc. Ειδικότερα,<...>η έκθεση `International Spa Show` έχει προγραμματιστεί για τις 20-22 Μαρτίου 2009, σε μια περίοδο δηλαδή πολύ σημαντική αναμφίβολα για τον προγραμματισμό διακοπών του καταναλωτικού κοινού. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πιο καθιερωμένα και αναγνωρισμένου κύρους εκθεσιακά κέντρα του Λονδίνου, το Olympia National Hall.

Βρετανία – Η τρίτη μεγαλύτερη αγορά εξερχόμενου τουρισμού του κόσμου

Με πληθυσμό, που ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια άτομα, η Βρετανία αντιπροσωπεύει την τρίτη μεγαλύτερη αγορά εξερχόμενου τουρισμού στον κόσμο, καταγράφοντας ετησίως περισσότερες από 70 εκατ. αναχωρήσεις για το εξωτερικό και περισσότερα από 101 εκατ. εσωτερικά ταξίδια, με τις ταξιδιωτικές δαπάνες των πολιτών της να ξεπερνούν τα 52 δισ. λίρες. Το 80% της κίνησης Βρετανών για το εξωτερικό πραγματοποιείται από το Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική περιοχή της Αγγλίας, ενώ οι Βρετανοί ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα στις διακοπές τους από οποιοδήποτε άλλο λαό στον κόσμο (529 λίρες σε κάθε ταξίδι).

Οι τάσεις ταξιδίων και τουρισμού του 2007 καταδεικνύουν μια ισχυρή και συνεχή αύξηση ενδιαφέροντος για υπηρεσίες αναψυχής. Πολυτελείς υπηρεσίες, που προσφέρονται στα spas και τα resorts, σε συνδυασμό με τη διάθεση των καταναλωτών για χαλάρωση και ευζωΐα, έχουν δημιουργήσει τα τελευταία πέντε χρόνια μια από τις πιο ισχυρές τάσεις στη βρετανική βιομηχανία ταξίδιων και τουρισμού, τόσο εσωτερικού, όσο και εξωτερικού.

Νέες ευκαιρίες από το 2009

Πέρα από τις δυνατότητες απευθείας μάρκετινγκ των υπηρεσιών και προιόντων τους στους εύπορους Βρετανούς αγοραστές, οι εκθέτες της έκθεσης International Spa Show 2009 θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τα spas και τα resorts, όπου θα συζητηθούν οι τάσεις του μέλλοντος, αλλά και θέματα μάρκετινγκ των δημοφιλών προορισμών και των προιόντων.

“Ο πολυτελής τρόπος ζωής αποτελούσε πάντα πόλο έλξης για το ταξιδιωτικό κοινό” σχολίασε η κα Stanislava Duschell, Διευθύντρια των εκθέσεων ταξιδίων και τουρισμού της Expomedia Events Ltd. “Η έκθεση International Spa Show θα αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας, τις αντιπροσωπείες των τουριστικών φορέων, τους tour operators, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους εκπροσώπους τύπου, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου” πρόσθεσε, μεταξύ άλλων η κα Duschell.

Σημειώνεται πως αντιπρόσωπος της έκθεσης International Spa Show για Ελλάδα και Κύπρο είναι η εταιρία Travel Media Applications.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024