Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΜε επιτυχία στέφθηκε και το 5ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών

Με επιτυχία στέφθηκε και το 5ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών, Best Value Yachting 2007, που ξεκίνησε την Πέμπτη 19 Aπριλίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Aπριλίου στο γραφικό λιμάνι […]

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Πλωτό Σαλόνι Mεταχειρισμένων Σκαφών, Best Value Yachting 2007, που ξεκίνησε την Πέμπτη 19 Aπριλίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Aπριλίου στο γραφικό λιμάνι του Λαυρίου. Περισσότεροι από<...>9.500 επισκέπτες – λάτρεις της θάλασσας, των σκαφών και των θαλάσσιων σπορ – είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα 116 και πλέον σκάφη που παρουσιάστηκαν τόσο εν πλω, όσο και στο χερσαίο τμήμα της έκθεσης από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κλάδου στην Eλλάδα αλλά και ιδιώτες.

Είναι αλήθεια ότι η πραγματοποίηση της Best Value Yachting την άνοιξη συμπίπτει με το αυξημένο ενδιαφέρον που παρατηρείται την εποχή αυτή για αγορά ή ανταλλαγή σκάφους και αυτό αποδεικνύεται από τον σημαντικό αριθμό πωλήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης. H επιτυχία δε που σημείωσε για μία ακόμη χρονιά το πλωτό σαλόνι μεταχειρισμένων σκαφών στο Λιμάνι Λαυρίου καταδεικνύει την σημασία της αγοράς αυτής και της ανάγκης για ένα στοχευμένο και ποιοτικό γεγονός που διευκολύνει την διαδικασία της ενημέρωσης και της επιλογής σκάφους με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και με την σωστή χρηματοδότηση.

Mετά την Best Value Yachting, οι λάτρεις της πλωτής πολυτέλειας έχουν το καθιερωμένο τους ραντεβού από 20 ως 24 Σεπτεμβρίου στην Exclusive Yachting 2007, την 6η Πλωτή Παρουσίαση Σκαφών Aναψυχής, Προϊόντων και Yπηρεσιών Yachting και Lifestyle που διοργανώνει η EuroPartners στην Μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024