Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΝέες ιδέες για την προώθηση της Διεθνούς Έκθεσης του Βερολίνου ITB

Νέες ιδέες για την προώθηση της Διεθνούς Έκθεσης του Βερολίνου ITB

Με την συμπλήρωση των 40 χρόνων της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης της Ευρώπης, της Διεθνούς Έκθεσης του Βερολίνου ITB, η διοίκηση της έκθεσης κυκλοφόρησε την νέα διαφημιστική καμπάνια της με νέες πρωτοποριακές ιδέες…

Με την συμπλήρωση των 40 χρόνων της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης της Ευρώπης, της Διεθνούς Έκθεσης του Βερολίνου ITB, η διοίκηση της έκθεσης κυκλοφόρησε<...> την νέα διαφημιστική καμπάνια της με νέες πρωτοποριακές ιδέες. Η όλη διαφημιστική καμπάνια έχει σχεδιαστεί από την εταιρία Agentur vernetzte Kommunikation που εδρεύει στο Μόναχο, και μεταξύ των μέσων που επιλέχθηκαν για τη διεθνή προβολή της έκθεσης είναι και το TravelDailyNews International (www.traveldailynews.com). Η καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει να `τρέχει` στο TravelDailyNews International από χθες, ενώ στα περισσότερα διαφημιστικά μέσα θα ξεκινήσει εντός του μηνός Ιανουαρίου.

Η ιδέα της καμπάνια βασίζεται στην παρουσίαση ανθρώπων με τις τοπικές τους ενδυμασίες με ένα πρωτοποριακό τρόπο ώστε να προβάλλονται εικόνες που προκαλούν την έκπληξη και τραβούν την προσοχή. Η καμπάνια, που βασίστηκε σε λεπτομερή έρευνα αγοράς, αποκαλύπτει την `εμπειρία` που έχει ο επισκέπτης όταν βρίσκεται στην έκθεση, όπου έχει την ευκαιρία να `συλλάβει` εικόνες από όλες τις χώρες του κόσμου, των κατοίκων τους, και βέβαια και του πολιτισμού τους, και όλα αυτά σε ένα μόνο μέρος, σε μία μόνο μέρα. Η έκθεση ITB είναι χαρακτηριστικό ότι έχει συμμετοχές από περισσότερες από 180 χώρες.

Ο κ. Martin Buck, διευθυντής της ABW, δήλωσε ότι “η ABW παρουσίασε το βασικό μήνυμα της έκθεσης ITB με ένα πρωτότυπο, έξυπνο, και ανάλαφρο τρόπο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα κυκλοφορήσουμε αυτή την καμπάνια σε μια χρονιά ορόσημο για την έκθεση, τώρα που κλείνει τα 40 χρόνια λειτουργίας της`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024