Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟι ασιατικές χώρες απέκτησαν τη δική τους Luxury Travel Market
Το επιτυχημένο μοντέλο της ILTM στις ασιατικές αγορές

Οι ασιατικές χώρες απέκτησαν τη δική τους Luxury Travel Market

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΑΝΝΕΣ-ILTM 2007: Την αδελφή της έκθεση για τα ταξίδια πολυτελείας από την Ασία παρουσίασαν χτες οι ιδρυτές της ILTM (International Luxury Travel Market), κ.κ. David Hammond και Serge Dive στο πλαίσιο της ILTM που ξεκίνησε χτες…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΑΝΝΕΣ-ILTM 2007: Την αδελφή της έκθεση για τα ταξίδια πολυτελείας από την Ασία παρουσίασαν χτες οι ιδρυτές της ILTM (International Luxury Travel Market), κ.κ. David Hammond και Serge Dive στο πλαίσιο της ILTM<...>που ξεκίνησε χτες με σημαντική συμμετοχή Ελλήνων εκθετών και αγοραστών.

Η Asian Luxury Travel Market (ALTM), που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 18-21 Ιουνίου 2007 στο εκθεσιακό κέντρο της Σανγκάης στην Κίνα, στοχεύει στον εξερχόμενο από τις ασιατικές αγορές τουρισμό πολυτελείας.

Για πρώτη χρονιά θα έχει 300 hosted buyers από όλες τις ασιατικές χώρες και όχι μόνο από την Κίνα. Οι εκθέτες θα είναι από όλα τα μέρη του κόσμου, εταιρίες που στοχεύουν να διεκδικήσουν το μερίδιό τους από την ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των ταξιδιών πολυτελείας από τις ασιατικές χώρες.

Ήδη το 60% του εκθεσιακού χώρου έχει καλυφθεί και μέχρι το πρώτο δίμηνο του 2007 αναμένεται να έχει καλυφθεί και το υπόλοιπο.

Ο τρόπος λειτουργίας της έκθεσης θα είναι ακριβώς ο ίδιος με το επιτυχημένο μοντέλο της ILTM με μόνη διαφορά ότι δεν θα υπάχουν καθόλου buyers από μη ασιατικές χώρες, ενώ στην ILTM φέτος συμμετέχουν 62 buyers από την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού. Πριν από την έναρξη της έκθεσης θα οργανωθεί συνέδριο για τις τάσεις στον τουρισμό πολυτελείας από τις ασιατικές χώρες στον υπόλοιπο κόσμο, ενώ θα έχουν προκαθοριστεί πλήρως τα ραντεβού των εκθετών με τους buyers για όλες τις ημέρες της έκθεσης.

Από την Ελλάδα ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον για την έκθεση οι πιο σημαντικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό πολυτελείας, ενώ το υψηλό τιμολόγιο της έκθεσης δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο δεδομένης της εξασφαλισμένης επικοινωνίας των εκθετών με ποιοτικούς buyers όπως ακριβώς συμβαίνει και στην ILTM.

Στην Ελλάδα αντιπρόσωπος της ALTM είναι η εταιρία Travel Media Applications, η οποία έχει επιτυχημένα χειριστεί τα προηγούμενα χρόνια τόσο την ILTM όσο και την COTTM (τέως BITTM) στην Κίνα.

Στη φωτογραφία από δεξιά διακρίνονται οι κ.κ. Serge Dive, David Hammond και Jay Martens. O Jay διευθύνει τις διεθνείς πωλήσεις της ALTM από το γραφείο της Αυστραλίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024