Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρουσίαση των καινοτομιών της Philoxenia και της ΔΕΘ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Παρουσίαση των καινοτομιών της Philoxenia και της ΔΕΘ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Στο επίκεντρο των συνομιλιών μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ κ. Θέμη Καρτσιώτη και του γενικού γραμματέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου βρέθηκε η διεθνής τουριστική έκθεση Philoxenia…

Στο επίκεντρο των συνομιλιών μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ κ. Θέμη Καρτσιώτη και του γενικού γραμματέα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου βρέθηκε η διεθνής τουριστική έκθεση Philoxenia και οι φετινές της καινοτομίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με και δήλωση του κ. Χαράλαμπου Κόκκινου, η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα συμμετάσχει τόσο στην 71η ΔΕΘ όσο και στην Philoxenia.

Ανάμεσα στις καινοτομίες που θα επιφυλάξει φέτος η έκθεση στους συμμετέχοντες αλλά και στους επισκέπτες είναι τα βραβεία τουρισμού (Tourism Awards) που καθιερώνονται στη φετινή διοργάνωση, η destination marketing work shop , η αναβιούμενη έκθεση επαγγελματικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού HOTELIA και το συνέδριο για την πολιτιστική κληρονομιά και τον πολιτιστικό τουρισμό.

Παράλληλα η παρουσίαση αφορούσε και τη ΔΕΘ όπου ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους εκπροσώπους των επιμελητηρίων που συμμετείχαν στη συνάντηση της Ρόδου, προκάλεσε το Διεθνές Επιχειρηματικό Συνέδριο της ΔΕΘ, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, του ΟΠΕ, του ΣΒΒΕ και του Sedefob, με φετινό θέμα την επιχειρηματική καινοτομία, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστούν οι πιο καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και οι μέθοδοι ένταξης της καινοτομίας στην παραγωγική διαδικασία.

Ενδιαφέρον επίσης προκάλεσε το θεματικό αφιέρωμα Decoland, που αφορά την προβολή προϊόντων ειδών Λαϊκής Τέχνης, Διακόσμησης, Ειδών Δώρων, με εμπορικό χαρακτήρα, δεδομένου του μεγάλου αριθμού των επιχειρήσεων του κλάδου που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Επίσης, εκφράστηκε το ενδιαφέρον συμμετοχής επιχειρήσεων από την περιοχή, σε εκθέσεις της Helexpo, για επιχειρήσεις των κλάδων παροχής υπηρεσιών καινοτομίας, παραθεριστικής κατοικίας και υγείας.

Ειδικά για τον κλάδο της υγείας, ο κ. Καρτσιώτης αναφέρθηκε στο αφιέρωμα Careland της 71ης ΔΕΘ, στο οποίο συμμετέχουν μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, κρατικοί και ημικρατικοί οργανισμοί, καθώς και επιχειρήσεις εμπορίας προϊόντων υποστήριξης ασθενών αλλά και ομορφιάς. Αναφέρθηκε ακόμη, σχετικά, στο αφιέρωμα της προσεχούς Philoxenia για τα Spa και το παράλληλο συνέδριο Spa Congress, για τον τουρισμό υγείας, θερμαντισμού και σωματικής βελτίωσης.

Την προσεχή Τετάρτη 23 Αυγούστου ο κ. Καρτσιώτης θα παρουσιάσει την 71η ΔΕΘ στους παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας Ηπείρου, στα Ιωάννινα στις 20:00 μ.μ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024