Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠωλήθηκε τελικά η Philoxenia σε Βρετανούς

Πωλήθηκε τελικά η Philoxenia σε Βρετανούς

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM ’99. Επίσημα ανακοινώθηκε στα πλαίσια της World Travel Market ’99 ότι η Philoxenia και γενικά οι εκθέσεις που διοργανώνει η Helexpo αποκτήθηκαν από την κοινοπραξία στην οποία ανήκει και […]

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM '99. Επίσημα ανακοινώθηκε στα πλαίσια της World Travel Market '99 ότι η Philoxenia<.> και γενικά οι εκθέσεις που διοργανώνει η Helexpo αποκτήθηκαν από<...> την κοινοπραξία στην οποία ανήκει και η ITE Exhibitions, η οποία διοργανώνει την έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας, την ΙΝΙΤΤ της Ινδίας, την ΕΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη, την Holiday World στην Πράγα, και την Gulf στο Bahrein.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά είχαν γίνει προσπάθειες και συζητήσεις για την απόκτηση των εκθέσεων από την Reed Exhibitions, την κύρια ανταγωνίστρια της ITE Exhibitions, αλλά δεν καρποφόρησαν.
Ο κ. David Hammond διευθυντής της ITE Exhibitions δήλωσε ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το γεγονός το οποίο και προσδοκούσαμε εδώ και πολύ καιρό. Οι σχέσεις μας με τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στην Ελλάδα ήταν πάντοτε πολύ καλές και βλέπουμε αυτό το γεγονός σαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη αυτών των σχέσεων. Επίσης, η απόκτηση της Philoxenia μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε και εμείς ένα ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα και στην τριγύρω περιοχή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024