Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΨηφιακή έκθεση που παρουσιάζει τον τουρισμό του Καζακστάν ξεκινά στο Πεκίνο
Εκθέσεις

Ψηφιακή έκθεση που παρουσιάζει τον τουρισμό του Καζακστάν ξεκινά στο Πεκίνο

Στη φωτογραφία, επισκέπτες της έκθεσης (Φωτό: Υπουργείο Εξωτερικών του Καζακστάν).

Μια έκθεση ψηφιακού τουρισμού με θέμα τις γνώσεις για τον τουρισμό του Καζακστάν εγκαινιάστηκε στο Beijing Shougang Park την Τρίτη.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από την Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Καζακστάν στην Κίνα και το Κέντρο Καινοτομίας Επιστημονικής Φαντασίας ZGC και υποστηρίζεται από τη Δημοτική Επιτροπή Επιστήμης & Τεχνολογίας του Πεκίνου και τη Διοικητική Επιτροπή του Επιστημονικού Πάρκου Zhongguancun.

Η ψηφιακή οικονομία έχει φέρει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τις πολιτιστικές και τουριστικές βιομηχανίες. Η έκθεση στοχεύει να εξερευνήσει την καινοτόμο και τεχνολογική διαδρομή των πολιτιστικών ανταλλαγών Κίνας-Καζακστάν και να ενισχύσει τις πολιτιστικές και τεχνολογικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών,  συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας Belt and Road.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, στην τελετή έναρξης, ο πρεσβευτής του Καζακστάν στην Κίνα Shakhrat Nuryshev επεσήμανε στην ομιλία του ότι το Καζακστάν, ως βασική χώρα που υποστηρίζει την Πρωτοβουλία Belt and Road (BRI), εξερευνά νέα μονοπάτια για την ανάπτυξη του ψηφιακού τουρισμού και προσβλέπει σε περισσότερους Κινέζους επισκέπτες πραγματοποιώντας τέτοιες ψηφιακές τουριστικές εκθέσεις στο Πεκίνο.

Ο Wang Jianxin, αξιωματούχος της Επιτροπής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πεκίνου και της Διοικητικής Επιτροπής Zhongguancun, σημείωσε ότι μια παρτίδα επιχειρήσεων παρείχαν τις τελευταίες τεχνολογίες και τα προϊόντα τους για να υποστηρίξουν τη διοργάνωση της έκθεσης. Το κοινό μπορεί να απολαύσει τα έθιμα και τα πολιτιστικά κειμήλια του Καζακστάν χωρίς να πάει στο εξωτερικό.

Από τον Ιούλιο, το Καζακστάν εισήγαγε μια πολιτική εισόδου χωρίς βίζα για Κινέζους πολίτες, η οποία επιτρέπει τη συνεχή διαμονή 14 ημερών χωρίς βίζα στο Καζακστάν για Κινέζους τουρίστες με επαγγελματικούς και τουριστικούς σκοπούς.

Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τη σύναψη διπλωματικών δεσμών μεταξύ Κίνας και Καζακστάν. Αυτή η έκθεση ψηφιακού τουρισμού δεν είναι μόνο μια επίδειξη των γόνιμων αποτελεσμάτων των πολυδιάστατων ανταλλαγών μεταξύ των δύο εθνών, αλλά και μια ολοκαίνουργια προσπάθεια μετασχηματισμού του πολιτιστικού τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024