Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις“Ambiente”, “Christmasworld” και “Creativeworld” το 2023 στη Φρανκφούρτη
Εκθέσεις

“Ambiente”, “Christmasworld” και “Creativeworld” το 2023 στη Φρανκφούρτη

  • Στιγμιότυπο από την εκδήλωση με την Yvonne Engelmann, Director Ambiente Living, Giving, Working, να απευθύνεται στους καλεσμένους.
  • Ο Erdmann Kilian, Director Ambiente Marketing Communications/Press.

Η Φρανκφούρτη γίνεται σημείο συνάντησης για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από τους τομείς HoReCa, Contract Business και Concept Decoration: 4.700 εκθέτες, 85% εκ των οποίων από 80 χώρες, έχουν ήδη ανακοινώσει τη συμμετοχή τους.

Έλαβε πρόσφατα χώρα press dinner στην Αθήνα και υπό τη διοργάνωση της Messe Frankfurt Greece & Cyprus SP  για την παρουσίαση των διεθνών εμπορικών εκθέσεων “Ambiente – Διακόσμηση & Εξοπλισμός Κατοικίας, Είδη Δώρου, Εξοπλισμός γραφείου & Χαρτοσχολικά”, “Christmasworld – Εποχιακή Διακόσμηση” και “Creativeworld – Είδη Χειροτεχνίας και Χόμπι”, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, από 3/4 – 7 Φεβρουαρίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης και εφεξής θα παρουσιάζουν κάθε χρόνο σε μία ημερομηνία ολόκληρο το φάσμα των καταναλωτικών αγαθών στο εμπορικό κοινό.

Εκπρόσωποι του Τύπου είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν από κοντά με την Yvonne Engelmann, Director Ambiente Living, Giving,Working και τον Erdmann Kilian, Director Ambiente Marketing Communications/Press, για τη συνέργεια αυτή που θα καταστήσει τη Φρανκφούρτη σημείο συνάντησης για όλους τους εμπόρους, καθώς και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από τους τομείς HoReCa, Contract Business και Concept Decoration. Το ξεκίνημα είναι δυναμικό: 4.700 εκθέτες, 85% εκ των οποίων από 80 χώρες, έχουν ήδη ανακοινώσει τη συμμετοχή τους, και μαζί θα διασφαλίσουν την κορυφαία διεθνή πλατφόρμα του κλάδου.

Η διαπροσωπική επαφή είναι αυτή τη στιγμή σημαντικότερη από ποτέ, καθώς οι ακόμη δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες, η επιταχυνόμενη αλλαγή στις κοινωνικές αξίες και η ακμάζουσα ψηφιοποίηση απαιτούν νέες λύσεις και καινοτόμες προσεγγίσεις για την παγκόσμια βιομηχανία καταναλωτικών αγαθών. Αυτός είναι ο λόγος που η Messe Frankfurt επιχειρεί μια “επίθεση” στο μέλλον με νέες μορφές και δημιουργικές προσεγγίσεις. Η δικτύωση, η έμπνευση και οι παραγγελίες θα γίνουν ακόμα πιο αποδοτικές, εντατικές κι έξυπνες στις τρεις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών “Ambiente”, “Christmasworld” και “Creativeworld” το 2023.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024