Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτη Βαυαρία η 34η Γερμανική Τουριστική Αγορά 2008
27-29 Απριλίου 2008

Στη Βαυαρία η 34η Γερμανική Τουριστική Αγορά 2008

Στην 34η Γερμανική Τουριστική Αγορά, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως και τις 29 Απριλίου 2008 στο Μόναχο και το `Αουγκσμπουργκ καλεί τους επαγγελματίες του τουρισμού ο Γερμανικός Οργανισμός Τουρισμού. Συνεργάτες του Γερμανικού Οργανισμού Τουρισμού σε αυτή την προσπάθεια είναι το Μάρκετινγκ του Βαυαρικού Τουρισμού, η Υπηρεσία Τουρισμού του Μονάχου…

Στην 34η Γερμανική Τουριστική Αγορά, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως και τις 29 Απριλίου 2008 στο Μόναχο και το `Αουγκσμπουργκ καλεί τους επαγγελματίες του τουρισμού ο Γερμανικός Οργανισμός Τουρισμού. Συνεργάτες<…>του Γερμανικού Οργανισμού Τουρισμού σε αυτή την προσπάθεια είναι το Μάρκετινγκ του Βαυαρικού Τουρισμού, η Υπηρεσία Τουρισμού του Μονάχου και της περιοχής του `Αουγκσμπουργκ, καθώς και άλλοι βαυαρικοί σύνδεσμοι. Στη μεγαλύτερη Τουριστική Αγορά για τον εισερχόμενο τουρισμό, ο Γερμανικός Οργανισμός Τουρισμού περιμένει περίπου 650 αγοραστές από ταξιδιωτικές επιχειρήσεις από 50 χώρες, 100 διεθνείς δημοσιογράφους, καθώς και αγοραστές από τη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης έκθεσης στο Ολυμπιακό Πάρκο του Μονάχου, περίπου 370 εκθέτες θα παρουσιάσουν τις πολύπλευρες προσφορές τους για τις τουριστικές δυνατότητες όσων ταξιδεύουν στη Γερμανία. Εξειδικευμένα σεμινάρια θα δώσουν τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εξοικειωθούν περισσότερο με συγκεκριμένους τομείς του τουρισμού. Στη διεθνή συνέντευξη τύπου, ο Γερμανικός Οργανισμός Τουρισμού και οι συνεργάτες του θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους του τύπου για την τρέχουσα θέση της Γερμανίας στις τουριστικές εκδηλώσεις παγκοσμίως, τις επιτυχίες, τις τάσεις, όπως και την στρατηγική μάρκετινγκ που θα ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής.

H κα Petra Hedorfer, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γερμανικού Οργανισμού Τουρισμού δήλωσε σχετικά: «Είναι μια πολύ καλή παράδοση, το ότι κάθε χρόνο η μεγαλύτερη τουριστική αγορά εισερχόμενου τουρισμού στη Γερμανία διεξάγεται και σε άλλη πόλη. Έτσι λοιπόν η Germany Travel Mart ξαναγυρνά μετά από 15 χρόνια στο Μόναχο και ταυτόχρονα είναι η τρίτη φορά που λαμβάνει χώρα στη Βαυαρία. Είμαι σίγουρη, ότι με την επαγγελματική και υψηλού επιπέδου παρουσίαση μας θα εντυπωσιάσουμε τους διεθνείς επισκέπτες μας».

Το επίκεντρο της έκθεσης θα είναι το διήμερο workshop, τη Δευτέρα και την Τρίτη, κατά τη διάρκεια του οποίου γερμανικές εταιρίες θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Οι αγοραστές, προσκεκλημένοι από αγορές – «κλειδιά» από όλο τον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τουριστικές ατραξιόν και τα προσαρμοσμένα πακέτα που η γερμανική τουριστική βιομηχανία έχει να προσφέρει. Είναι επίσης το τέλειο μέρος για να κλείσει κάποιος συμφωνίες, να κάνει νέες επαφές αλλά και να αναθερμάνει ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Μία ημέρα πριν ξεκινήσει το workshop, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν μέρος σε διάφορα σεμινάρια για να μάθουν τα τελευταία νέα για τα ταξίδια. Μετά το τέλος της έκθεσης, μπορούν επίσης να πάρουν μέρος σε μία από τις έξι διαφορετικές περιηγήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν πληθώρα αξιοθέατων, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Γερμανία ως προορισμό από πρώτο χέρι.

Το φετινό θέμα του Γερμανικού Οργανισμού Τουρισμού είναι «Παλάτια, Πάρκα και Κήποι». Οι απογευματινές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί για τη διασκέδαση των προσκεκλημένων αποτελούν μια φοβερή ευκαιρία για ανάπτυξη του δικτύου γνωριμιών. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στην Βαυαρική Κρατική όπερα, ενώ η βραδιά θα συνεχιστεί με μια μεγάλη εκδήλωση στο Residenz του Μονάχου. Το δεύτερο απόγευμα θα παρουσιαστεί η περιοχή με θεματικές παραγωγές στο δημαρχείο του `Αουγκσμπουργκ. Ένα τυπικό Βαυαρικό βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο “Zenith” στο Μόναχο, θα κλείσει το πρόγραμμα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024