Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτην Ασία αντιπροσωπεία της HELEXPO
Στόχος η προσέλκυση εκθετών και επισκεπτών

Στην Ασία αντιπροσωπεία της HELEXPO

Από τη Σιγκαπούρη ξεκίνησε τη Δευτέρα η περιοδεία αντιπροσωπείας της HELEXPO στην Ασία, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θέμη Καρτσιώτη, με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων και των εκθέσεωντης […]

Από τη Σιγκαπούρη ξεκίνησε τη Δευτέρα η περιοδεία αντιπροσωπείας της HELEXPO στην Ασία, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θέμη Καρτσιώτη, με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων και των εκθέσεων<...>της HELEXPO σε Φορείς, Επιμελητήρια, Συνδέσμους Εξαγωγέων, Επιχειρηματίες και τοπικά ΜΜΕ, καθώς επίσης και τη σύναψη περαιτέρω συνεργασιών με Οργανισμούς των συγκεκριμένων χωρών. Στη Σιγκαπούρη, τα στελέχη της HELEXPO θα λάβουν παράλληλα μέρος στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ένωσης Συνεδριακών Κέντρων A.I.P.C.

Ακολουθούν η Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία, το Πεκίνο στην Κίνα και το Νέο Δελχί στην Ινδία. Σε συνεργασία με τα γραφεία αντιπροσώπων της HELEXPO στις χώρες αυτές, που δημιουργήθηκαν πρόσφατα, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια των Ελληνικών Πρεσβειών στις εν λόγω χώρες, θα διοργανωθούν παρουσιάσεις και συναντήσεις με τοπικές αρχές, επιχειρηματίες, Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια, Οργανισμούς Προώθησης Εξαγωγών και άλλους Φορείς.

Σκοπός της αποστολής είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας της HELEXPO και η ανάπτυξη σχέσεων με επιλεγμένες χώρες της `Απω Ανατολής, ανοίγοντας δρόμους για συνεργασίες μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών και προσδοκώντας την προσέλκυση σημαντικού αριθμού εμπορικών επισκεπτών, αλλά και εκθετών, με ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στην Ελλάδα, αλλά και στις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης, που συμμετέχουν στις εκθέσεις της HELEXPO και αναζητούν πρόσβαση στις μεγάλες και ραγδαία αναπτυσσόμενες Ασιατικές αγορές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024