Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτην KSD η προβολή της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
74η Δ.Ε.Θ.

Στην KSD η προβολή της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Το σχεδιασμό και την παραγωγή του δημιουργικού μέρους της διαφημιστικής προβολής της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.) που διοργανώνει η Helexpo, ανέλαβε η KSD Business Solutions, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό […]

Το σχεδιασμό και την παραγωγή του δημιουργικού μέρους της διαφημιστικής προβολής της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.) που<...> διοργανώνει η Helexpo, ανέλαβε η KSD Business Solutions, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό που προκήρυξε η εταιρεία Ελληνικές Εκθέσεις – Helexpo Α.Ε. (Υπηρεσίες Διοργάνωσης Εκθέσεων – Συνεδρίων), προϋπολογισμού 310.000 €, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά. Ο διαγωνισμός αφορούσε την επιλογή Αναδόχου για την παραγωγή των δημιουργικών των εκθέσεων για τις διαφημιστικές και άλλες συναφείς δραστηριότητες της Helexpo, για το χρονικό διάστημα 01/01/2009 έως 31/12/2009.

Αντικείμενο του έργου είναι η παραγωγή πρωτότυπων δημιουργημάτων λόγου ή τέχνης, μακετών, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών, κ.ο.κ., καθώς και οποιοδήποτε μέσο εγγραφής, προσαρμογής, εκτέλεσης ή αναπαραγωγή τους. Ο ανάδοχος στο πλαίσιο του έργου αναλαμβάνει την δημιουργία όλου του έντυπου υλικού, μακετών για καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά, την παραγωγή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ, την προετοιμασία του υλικού υπαίθριας διαφήμισης, καθώς επίσης και την επιμέλεια Δελτίων Τύπου, κ.ο.κ..

Σχολιάζοντας την ανάθεση, ο διευθύνων σύμβουλος της KSD κ. Κων/νος Δεριζιώτης, δήλωσε: “Είναι για εμάς ξεχωριστή τιμή, η επιλογή μας από την Helexpo, του μεγαλύτερου εκθεσιακού φορέα της χώρας, για την προβολή της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, της πλέον σημαντικής διεθνούς έκθεσης που γίνεται στην Ελλάδα και αποτελεί σημείο αναφοράς για τη νοτιανατολική Ευρώπη και όχι μόνο. Επιπροσθέτως, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμάς και γι’αυτό δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024