Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτο Ζάππειο Μέγαρο η 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022
Τουριστικές εκθέσεις

Στο Ζάππειο Μέγαρο η 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022

Με Hosted Buyers από 30 αγορές που ήδη συμμετέχουν στην ΑΙΤ Expo, με στόχο την πραγματοποίηση Β2Β meetings με τους εκθέτες, θα διεξαχθεί η έκθεση στο Ζάππειο.

Τουριστικές επιχειρήσεις από τη Ρουμανία, Βουλγαρία, Λιθουανία και φυσικά την Ελλάδα, μαζί με πλειάδα προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ταξιδιωτικών γραφείων, γραφείων DMC, εταιρειών yachting, κ.ά., συμμετέχουν στην 9η Athens International Tourism & Culture Expo 2022 δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο για το κλείσιμο συμφωνιών εισερχόμενου τουρισμού τόσο με τους Hosted Buyers, που επίσης συμμετέχουν στη διοργάνωση, όσο και με τους επαγγελματίες επισκέπτες.

Hosted Buyers από 30 αγορές συμμετέχουν ήδη στην ΑΙΤ Expo, με στόχο την πραγματοποίηση Β2Β meetings με τους εκθέτες .

Οι Hosted Buyers ( Tour Operators, Travel Agencies και εταιρείες MICE) είναι επιλεγμένες εταιρείες που προωθούν την Ελλάδα ως προορισμό και επιθυμούν να εντάξουν και άλλους ελληνικούς προορισμούς στα προγράμματά τους ή έχουν στρατηγική επιλογή  να εντάξουν την Ελλάδα στους προορισμούς τους και είναι ώριμες να το στηρίξουν.

Τα Β2Β meetings με τους εκθέτες αναμένεται να  ξεπεράσουν τις 8.500 και πολλά από αυτά θα καταλήξουν άμεσα σε εμπορικές συμφωνίες. Άλλωστε, τα αντίστοιχα meetings της περασμένης χρονιάς έκλεισαν με την υπογραφή πολλών επικερδών εμπορικών συμφωνιών που ξεκίνησαν να υλοποιούνται ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η διοργάνωση της έκθεσης έχει προβλέψει ένα πλούσιο πρόγραμμα pre και post tours για τους Hosted Buyers, με στόχο να γνωρίσουν την Αθήνα και άλλες κοντινές περιοχές και να απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024