Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυμμετοχή του ΣΕΠΟΣ στην Confex

Συμμετοχή του ΣΕΠΟΣ στην Confex

Στην έκθεση συνεδριακού τουρισμού Confex που πραγματοποιήθηκε στο Earl`s Court στο Λονδίνο συμμετείχε ο ΣΕΠΟΣ με χώρο μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ…

Στην έκθεση συνεδριακού τουρισμού Confex που πραγματοποιήθηκε στο Earl` s Court στο Λονδίνο συμμετείχε ο <...>ΣΕΠΟΣ με χώρο μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων εξαιτίας της διεθνούς κρίσης που επικρατεί εν όψει του επικείμενου πολέμου, η προσέλευση των επισκεπτών δεν ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Παρόλα αυτά οι buyers που επισκέφτηκαν το περίπτερο του ΣΕΠΟΣ έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την Ελλάδα ως συνεδριακό προορισμό, εν όψει μάλιστα και των Ολυμπιακών Αγώνων και ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για τη συνεδριακή υποδομή της χώρας και τους διοργανωτές συνεδρίων. Πολλοί επισκέπτες ζήτησαν και προμηθεύτηκαν το Συνεδριακό Οδηγό και το CD-Rom του ΣΕΠΟΣ προκειμένου να αποκτήσουν μια σφαιρική εικόνα του ελληνικού συνεδριακού προορισμού.

Στα πλαίσια της Confex, το νεοσύστατο γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο για το συνεδριακό τουρισμό παρέθεσε δεξίωση στην οποία ήταν προσκεκλημένοι 70 αγοραστές και οργανωτές συνεδρίων καθώς και Έλληνες επαγγελματίες του χώρου. Οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πρόγραμμα δράσης της χώρας για το συνεδριακό τουρισμό, το οποίο παρουσίασε ο διευθυντής το ΕΟΤ στο Λονδίνο Πάνος Αργυρός. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Γιάννης Ευαγγέλου, πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΠΟΣ. Στους προσκεκλημένους αγοραστές μοιράστηκε ο Συνεδριακός Οδηγός και το CD-Rom του ΣΕΠΟΣ, ενώ έγινε μια σύντομη παρουσίαση σε βίντεο των σκοπών και των μελών του Συνδέσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024