Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤα Διονύσια δίνουν ραντεβού στους οινόφιλους στο Ζάππειο
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, 12-13 Φεβρουαρίου 2011

Τα Διονύσια δίνουν ραντεβού στους οινόφιλους στο Ζάππειο

Τα Διονύσια, η κορυφαία καταναλωτική έκθεση κρασιού της Ελλάδας, ετοιμάζεται να ανοίξει και φέτος πύλες της. Τακτική στο ραντεβού της με τους οινόφιλους καταναλωτές, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12 και […]

Τα Διονύσια, η κορυφαία καταναλωτική έκθεση κρασιού της Ελλάδας, ετοιμάζεται να ανοίξει και φέτος πύλες της. Τακτική στο ραντεβού της με τους οινόφιλους καταναλωτές<...>, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Φεβρουαρίου (11:00-20:00), στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.

Τα Διονύσια φιλοξενούνται για 4η φορά στο Ζάππειο Μέγαρο. Φέτος, οι χώροι που χρησιμοποιούνται έχουν εξαιρετική αισθητική και μεγάλη φωτεινότητα και θεωρούνται ιδανικοί για τη φιλοξενία μίας τέτοιας έκθεσης. Είναι ιδανικοί για τις δοκιμές οίνων, που θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι περισσότεροι από 10.000 οινόφιλοι καταναλωτές, που αναμένονται και φέτος στα Διονύσια.

Όπως και στα προηγούμενα Διονύσια, η συμμετοχή οινοποιείων απΆόλη την Ελλάδα θα είναι μεγάλη και θα συνοδευτεί από αποσταγματοποιίες και εταιρείες εισαγωγής οίνων. Φέτος, περισσότερες από 120 οινοποιίες απΆ όλη τη χώρα αναμένεται να εκθέσουν τα κρασιά τους. Ιδιαίτερα αξιόλογη και αυξημένη θα είναι και η παρουσία πρωτοεμφανιζόμενων σε έκθεση οινοποιών. Τόσο αυτοί, όσο και οι καταξιωμένοι συνάδελφοί τους καταδεικνύουν την αλματώδη ανάπτυξη του ελληνικού κρασιού, που τα τελευταία δέκα χρόνια αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στα Διονύσια. “Η έκθεση θα είναι και φέτος εξαιρετικά επιτυχημένη, παρά την κρίση”, δήλωσε ο διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας Vinetum, κ. Ντίνος Στεργίδης. “Τα ελληνικά οινοποιεία έχουν προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, με καινούργια προϊόντα και πιο χαμηλές τιμές και περιμένουν τον κόσμο για να τα παρουσιάσουν”.

Κάθε επισκέπτης της έκθεσης θα λαμβάνει ένα αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και στη συνέχεια θα μπορεί να δοκιμάζει ελεύθερα όσα κρασιά επιθυμεί, συνομιλώντας με τους ίδιους τους οινοπαραγωγούς και τα στελέχη τους. Ανάμεσα στα κρασιά αυτά βρίσκονται μερικές από τις καλύτερες και πλέον ακριβές φιάλες του ελληνικού αμπελώνα, πολλές νέες κυκλοφορίες και σημαντικές ετικέτες από τον παγκόσμιο αμπελώνα. Οι επισκέπτες θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε σεμινάρια γευσιγνωσίας και παρουσιάσεις κρασιών και να επισκεφθούν την έκθεση οινικής αφίσας.

Τα Διονύσια 2011 πραγματοποιούνται και φέτος υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024