Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο επιμελητήριο Δωδεκανήσου στην BOOT – Προβολή των νησιών για θαλάσσιο τουρισμό
Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού

Το επιμελητήριο Δωδεκανήσου στην BOOT – Προβολή των νησιών για θαλάσσιο τουρισμό

Στην έκθεση, θα πραγματοποιηθούν δύο παρουσιάσεις των νησιών, στο Stage του Destination Seaside της έκθεσης, καθώς και στοχευμένες συναντήσεις με επαγγελματίες του κλάδου και σημαντικούς εγχώριους αλλά και διεθνείς εκπροσώπους φορέων.

Το επιμελητήριο Δωδεκανήσου έχει υιοθετήσει μια νέα πρωτοβουλία για την ανάπτυξη και ανάδειξη του θαλάσσιου τουριστικού προϊόντος. Συγκεκριμένα το επιμελητήριο συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού ΒΟΟΤ, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2023.

Με δικό του περίπτερο 30τμ. (HALL 13 A91.1-3), προβάλλοντας τα νησιά της Δωδεκανήσου, μέσω του τρίγλωσσου οδηγού που εκδόθηκε για τον σκοπό αυτό, αλλά και ενός δεκάλεπτου προωθητικού βίντεο που δημιουργήθηκε για να προβάλλεται στις οθόνες του κομψού και σύγχρονου περιπτέρου του, προτίθεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες αλλά και να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον, ώστε να επιλέξουν τα Δωδεκάνησα ως προορισμό για τουρισμό με σκάφη αναψυχής, για θαλάσσιες δραστηριότητες, για καταδύσεις και θαλάσσια σπορ.

Στο περίπτερο του επιμελητηρίου, θα υπάρχει χώρος ειδικά διαμορφωμένος που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου, για πραγματοποίηση εταιρικών συζητήσεων και συναντήσεων.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της αποστολής του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, θα πραγματοποιηθούν δύο παρουσιάσεις των νησιών, στο Stage του Destination Seaside της έκθεσης, καθώς και στοχευμένες συναντήσεις με επαγγελματίες του κλάδου και σημαντικούς εγχώριους αλλά και διεθνείς εκπροσώπους φορέων.

Υπεύθυνη Ροής - TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογράφος και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

31/01/2023
30/01/2023
27/01/2023
26/01/2023
25/01/2023